NEVOLJE U 'RAJU'

Nije se ni pojavila: Melanijina podrška Trumpu još je jednom izostala

07.03.2024 u 12:41

Bionic
Reading

Nakon što su američki predsjednik Joe Biden i bivši predsjednik Donald Trump u utorak odnijeli pobjedu na predizborima svojih stranaka za predsjedničke kandidate, zbog čega je izgledan povijesni revanš na općim izborima u studenom unatoč niskoj stopi odobravanja oba kandidata, Trump je na svom imanju Mar-a-Lago održao veliku proslavu, s koje je izostala njegova supruga Melania Trump

Bilo je više nego očito da se Melania Trump nije pojavila na velikoj proslavi koju je Donald Trump organizirao na svom imanju Mar-a-Lago, nakon pobjede nad predizborima stranaka za predsjedničke kandidate. Njegov izvrstan nastup na izborima održanim na tzv. Superutorak mogli bi lako značiti da je Trump osigurao svoju treću uzastopnu predsjedničku nominaciju, usprkos tome što se suočava s nizom kaznenih prijava.

A u tom velikom slavlju nedostajala je podrška njegove supruge u pozlaćenoj plesnoj dvorani kluba, gdje je 77-godišnji Trump govorio pred stotinama najvjernijih glasača.

'Bila je ovo nevjerojatna noć, nevjerojatan dan, bio je to nevjerojatan period u povijesti naše zemlje', rekao je Donald Trump dok su ga iz publike s ponosom gledali njegovi sinovi Donald Trump Jr. i Eric Trump.

Izostala je podrška njegove miljenice Ivanke Trump, no ona je već jasno dala do znanja da u ovoj novoj političkoj utrci oca nema namjere sudjelovati.

RIJETKO POJAVLJIVANJE

Najmlađeg Trumpovog sina rijetko viđamo: 'Mali' Barron viši je od dva metra i isti je tata

Pogledaj galeriju

Da nema Melanije primijetili su i korisnici društvenih mreža: 'Bio je to Superutorak. Njegov pobjednički govor. Bilo je to u Mar-a-Lagu, no njegove supruge Melanije nije bilo tamo', 'On pokušava pridobiti žene kao podršku, no izgleda da mu to baš i ne ide kada ga najvažnija žena u njegovom životu ne podržava', 'Zašto je Trump bio tako tužan sinoć? Trebao je biti sretan nakon takvog uspjeha na Superutorku. Je li možda razlog taj što Melanija nije bila tamo da ga podrži? Mislim da se nešto događa s njima.'

Iako su dobro upućeni izvori ne tako davno tvrdili kako će Melania pojačati svoja diplomatska pojavljivanja u 2024. kako bi pomogla svom suprugu da još jednom osvoji predsjedničku kandidaturu, sudeći po njezinom posljednjem potezu, to i neće biti tako.