ZAKON NA FARMI

Hoće li Ava primiti sudski poziv na farmi?

ucjena ava karabatić

ucjena ava karabatić

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Jure Mišković

Tužitelj je od suda tražio da se Avi odredi pritvor zato što često mijenja adrese pa ne prima sudske pozive. Nova TV mora sudu poslati adresu farme
Na Općinskom sudu u Zadru, gdje je zbog ucjenjivanja sveučilišnog profesora Živka Nižića trebalo početi suđenje Avi Karabatić, njezinoj majci Sanji i dečku Špiri Miličiću, pred sudskim vijećem se pojavio samo Špiro, piše 24 sata. Zbog toga je suđenje odgođeno. Avina majka Sanja nije došla jer ima potvrdu svoje psihijatrice da nije sposobna pratiti sudski postupak. Zbog toga je naloženo sudsko psihijatrijsko vještačenje.


No zato se dugo 'vještačilo' zašto se nije pojavila Ava. Utvrđeno je da se nalazi u 'Farmi' Nove TV, ali da adresa nije poznata. Zbog toga će Nova TV sudu morati poslati tajnu adresu farme. Tužitelj Ivica Škara tražio je od suca Ivice Marinovića da Avi odredi pritvor jer često mijenja adrese i ne prima sudske pozive.

Ava je studentica i manekenka. Zbog brzog načina života sudu nije mogla pravodobno dostavljati svaku promjenu boravišta. Čim mi Nova TV dostavi adresu farme, moći ćete sudski poziv poslati na tu adresu. Tu će sigurno primiti poziv', rekao je njezin odvjetnik Frane Grbić. Sudac Marinović donio je rješenje o Avinu privođenju na sljedeće ročište početkom lipnja, dok će o pritvoru za nekoliko dana odlučivati izvanraspravno vijeće. Po izlasku iz sudnice Špiro nije želio davati nikakve izjave.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!