iskreno o svemu

Helena Minić Matanić o braku: 'Mislim da je okej da smo barem jedan dio dana svako na svojoj trasi'

23.11.2020 u 14:50

Bionic
Reading

Glumica se često se znala zezati na vlastiti račun i govoriti kako svaka njezina suradnja s Daliborom Matanićem završava trudnoćom te kako je za nju trudnoća normalno stanje budući da je rodila troje djece u četiri godine. Helena Minić Matanić progovorila je na temu majčinstva, ali i otkrila kako je surađivati sa suprugom

Helena Minić Matanić i redatelj Dalibor Matanić imaju troje djece - kćer Lolu, te sinove Maxa i Nea. Glumica je priznala kako joj niti jedna trudnoća nije bila jednostavna i laka, ali kaže da se neće žaliti budući da zna kakve sve trudnoće žene prolaze.

'Imala sam visok šećer, problem sa štitnjačom, povraćanje sve tri trudnoće od prvog do devetog mjeseca, tako reći pred rađaonom bi povratila još koji put i rekla bi hajde ok idemo sad roditi! S druge strane, oni su već toliko živi i aktivni da ja više ni ne znam da sam bila trudna', ispričala je za RTL Exkluziv.

'Ono što samo možemo reći što se fizičkog tiče - geni Matanići preuzeli su sve! Sretna sam zato što između Lole koja je najstarija i Maxa koji je srednji dosta je mala razlika i oni se savršeno slažu i savršeno se igraju oni imaju svoje igre, puno čitamo, puno slažemo kockice', kaže glumica. Sa cijenjenim redateljem u braku je šest godina, a ljubav se rodila u pulskom kazalištu dok su pripremali predstavu 'Thelma & Louise'.

Helena je objasnila kako suradnja s partnerom na setu zna biti problematična.

'Pa nekad je dobro, a nekad ne - ja mislim da u ovoj trenutnoj fazi bolje da ne. Ja sam u ovom trenutku isključivo doma, radim ja nešto svoje, ali prvenstveno više vremena provodim kući, što je normalno jer djeca su mala i trebaju majku, ono jednog roditelja, a suprug trenutno radi. Mislim da je okej da smo barem jedan dio dana svako na svojoj trasi', poručila je.

  • +4
Helena Minić Matanić Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL