ZANIMLJIVA DRUŽINA

Hamlet zaintrigirao Nadarevića, ali i poznati odvjetnički par

11.01.2017 u 10:38

  • +6

Domjenak nakon gostovanja predstave Hamlet , JDP-a u HNK

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/Pixsell

Bionic
Reading

Gostovanja predstave 'Hamlet' Jugoslovenskog dramskog pozorišta u zagrebačkom HNK-u okupilo je mnoge poznate, a među njima se isticao dobro raspoloženi glumac Mustafa Nadarević koji se rijetko pojavljuje u javnosti. Kazališno događanje nisu propustili ni Jadranka Sloković i Čedo Prodanović te Ivana Roščić i Goran Bogdan

Neke glumačke veterane poput Alme Price i Mustafe Nadarevića ne viđamo često na kazališnim premijerama, no izuzetak se dogodio sinoć kad je poznati glumac Nebojša Glogovac u ulozi Hamleta u zagrebačkom HNK-u privukao zanimljivu publiku.

Mustafa Nadarević došao je pogledati svoje kolege, a sudeći po osmijehu na licu, 73-godišnji glumac bio je zadovoljan viđenim. Intervjue daje vrlo rijetko zadnjih godina, no nekoliko riječi rekao je ovog ljeta, na iznenađenje mnogih, za jedan bosanskohercegovački list.

'Priznao je kako su mu unučice, kćeri njegove najstarije kćeri Nađe, danas najveća radost, a evo kako nakon toliko godina glumačkog iskustva gleda na svoju profesiju:

'Gluma je posljednji korak ka šizofreniji, što je opasan teren na koji ne smijem zakoračiti, ali prema tome treba ići da bi se nešto dobro ulogom moglo uraditi.'

'Hamleta' Williama Shakespearea u režiji Aleksandra Popovskoga, u izvedbi Jugoslovenskoga dramskog pozorišta iz Beograda došao je pogledati i kazalištu naklonjen odvjetnički par Jadranka Sloković i Čedo Prodanović. Ni glumac Goran Bogdan nije izostao, a ni njegove kolegice Nataša Janjić i Ivana Roščić.


Nataša Janjić, Ivana Roščić i Mare Milin


Mustafa Nadarević

Pixsell
Damir Markovina, Bobo Jelčić i Godan Bogdan