nakon sedam godina

Halle Berry finalizirala rastavu braka, no mora plaćati vrtoglavu alimentaciju

24.08.2023 u 09:23

Halle Berry

Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Bionic
Reading

Iako su se razdvojili prije čak sedam godina, glumica Halle Berry sada je konačno razvedena od Oliviera Martineza. Ovo je treći neuspjeli brak popularne glumice, no ona još uvijek vjeruje u ljubav

Nakon samo tri godine braka i sedam godina trajanja brakorazvodne parnice, razvod Halle Berry i Oliviera Martineza konačno je finaliziran. Iako je par prije sklapanja brak sklopio predbračni ugovor, na putu su im se našli različiti problemi koje je trebalo riješiti kako bi brak bio raskinut. Osim toga, moralo se riješiti i pitanje skrbi za njihovog sina.

'Idemo naprijed s ljubavlju i poštovanjem jedno prema drugome i zajedničkim fokusom na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo jedno drugome samo sreću u životu i nadamo se da poštujete našu, a što je najvažnije privatnost naše djece, dok prolazimo kroz ovo teško razdoblje', napisali su na društvenim mrežama kada su objavili vijest o razvodu.

Njihova ljubav rodila se na setu Dark Tidea, koji se snimao u Južnoj Africi 2010. godine, a ljubavni zanos rezultirao je zarukama samo dvije godine nakon upoznavanja, a tri mjeseca nakon vjenčanja rodio im se i sin Mace.

Upravo je njihov zajednički sin te pitanje alimentacije i skrbništva razlog zašto se njihov razvod toliko odužio, no bivši supružnici sada su donijeli odluku kako bi 9-godišnjak bio najzadovoljniji odlukom suda.

Berry i Martinez sada imaju zajedničko pravno i fizičko skrbništvo nad Maceom, a popularna glumica mora plaćati nevjerojatnih 8000 dolara mjesečno s troškovima za Maceovo zdravstveno osiguranje, terapiju i školu povrh toga.

Osim Macea, glumica ima i kći Nahlu s kanadskim francuskim modelom Gabrielom Aubryjem, s kojim danas dijeli skrbništvo nad Nahlom, iako su ranije imali žestoke svađe koje su ponekad rezultirale i fizičkim nasiljem zbog kojeg je Aubry jedno vrijeme imao zabranu prilaska glumici.

Berry je sada u vezi s glazbenikom Van Huntom, a trenutke njihove trogodišnje romanse često objavljuje na Instagramu.

malibu

Zvijezda 'Zakona braće' oženio Tish Cyrus u privatnoj ceremoniji

Pogledaj galeriju