ZVJEZDANA EKIPA

Poznato je s kojim su holivudskim zvijezdama Meghan i Harry otišli na ručak

16.05.2023 u 12:36

Bionic
Reading

Trebalo je malo vremena da se poslože kockice, pa da se na fotografijama Meghan Markle i princa Harryja u izlasku 'ukažu' i dvije holivudske glumice, s kojima je par bio na ručku u jednom sushi baru u Montecitu

Skrivena ispod crnog šešira i sunčanih naočala, odjevena u običnu crnu majicu i traperice u kombinaciji s Birkenstock natikačama, Cameron Diaz prošla je gotovo neprimjetno do ulaza u sushi bar.

Fokus novinara bio je na kraljevskom paru, Meghan Markle i princu Harryju, kojima je ovo prvi izlazak u javnosti od krunidbe, stoga ne čudi da nitko na prvu nije prepoznao slavnu holivudsku glumicu.

A onda malo zumiranja po fotografijama otkrilo je kako se kraljevski par na ručku družio sa holivudskim facama u Santa Barbari. S njima u društvu bili su Cameron Diaz i njezin suprug, glazbenik Benji Madden.

A ono što se ne vidi na fotografijama, a prema saznanjima koje ima Page Six, njima su se pridružili Gwyneth Paltrow i njezin suprug Brad Fulchuck te izvršna direktorica Bumble aplikacije za upoznavanje Whitney Wolf Herd i njezin suprug, nasljednik naftne kompanije Michael Herd.

  • +5
Meghan Markle u Los Angelesu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Koja je poveznica ta četiri para nije poznato, budući da do sada nisu date nikakve informacije da se oni privatno druže. Zbog svega bi se dalo zaključiti kako su u igri vjerojatno neke poslovne kombinacije, iz kojih će Harry i Meghan zasigurno ponovno uprihoditi pozamašne cifre.