DVADESET GODINA KASNIJE

Ovo je najomraženija haljina Gwyneth Paltrow, a sada ju nosi njezina 18-godišnja kći

16.06.2023 u 12:52

Gwyneth Paltrow na dodjeli Oscara 2002. godine

Izvor: Profimedia / Autor: RICHARD YOUNG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PETER BROOKER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Da jabuka ne pada daleko od stabla dokazala je 18- godišnja Apple Martin odjenuvši omraženu haljinu svoje slavne mame, poznate oskarovke i vlasnice lifestyle brenda Goop

Kći frontmena grupe Coldplay i Gwyneth Paltrow izrasla je u predivnu djevojku, a njezin modni stil sada uključuje nošenje komada iz maminog ormara.

Navedeno je ovog tjedna otkrila Gwyneth podijelivši fotografiju na kojoj 18- godišnja Apple pozira u jednoj o njezinih najomraženijih haljina s crvenog tepiha – poluprozirnoj kreaciji Alexandera McQueena koju je 2002. godine odjenula za dodjelu Oscara.

Fotografiju Apple Martin kako u spomenutoj haljini pozira u njezinom walk-in ormaru, 50- godišnja glumica podjelila je nakon što ju je jedan obožavatelj upitao ima li pristup njezinoj modnoj arhivi.

O kritikama na račun McQueenove haljine gotičarskog šarma, koju mnogi smatraju njezinim najvećim modnim promašajem, Paltrow je 2021. godine opširnije govorila u video serijalu ‘Life in Looks’ modne biblije Vogue.

U to se vrijeme, kako je otkrila, njezina haljina smatrala ‘nimalo laskavom‘ i ‘modnom katastrofom’.

‘Svi su ju mrzili. Neko sam vrijeme imala pomiješane osjećaje zbog silnih kritika na račun ove haljine. U to je vrijeme djelovala previše gotičarski i teško. Mislim da je zato izazvala šokirane reakcije ljudi’, otkrila je tada Vogueu.

Godine 2013. priznala je da je imala ‘nekoliko problema’ s ovim oskarovskim lookom.

‘Još uvijek volim ovu haljinu no trebala sam ju nositi s grudnjakom, puno manje šminke i s jednostavnijom frizurom’, kazala je.

Na pojavljivanje Apple Martin u haljini Gwyneth Paltrow na crvenom tepihu još ćemo pričekati, no takav modni potez ove je godine na dodjeli Oscara napravila 15- godišnja kćer Salme Hayek.

Stilistica Rebecca Corbin-Murray na Instagramu je otkrila da je 15-godišnjakinja nosila crvenu haljinu Isaaca Mizrahija bez naramenica – kreaciju koju je Hayek premijerno odjenula 1997. godine, odnosno 11 godina prije nego što se rodila Valentina Pinault.

  • +11
Salma Hayek i kćer Valentina Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia