kao od majke rođena

Gwyneth Paltrow se skinula do gola: Rođendan proslavila izležavajući se u kadi

02.10.2021 u 07:56

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica početkom prošle godine izjavila je da napušta svijet glume. Zadnji film u kojem je bila glavna zvijezda bio je 'Proof' a onda je, kako je rekla, shvatila da je bilo dosta. Ovih dana proslavila je 49. rođendan u ležernom izdanju

Gwyneth Paltrow na društvenim mrežama s fanovima je podijelila prizor u kojem je potpuno gola. Izležavala se u kadi dlanovima pokrivajući grudi. Pokazala je lice bez šminke, a kosu ukrotila neurednom punđom.

'Umirovljena' glumica je na svoj rođendan primila mnogobrojne čestitke, a najbolji rođendansku objavu imao je njezin suprug Brad Falchuk. Pokazao je fotografiju na kojoj Gwyneth leži vani u kadi i gleda u fotoobjektiv. 'Kada živite s ovom ženom, neke stvari postaju jasne. Postoje očite stvari - da je lijepa, smiješna, voli stvari onako kako joj se sviđaju. Da je uvijek zauzeta, ali i uvijek ima vremena za vas', napisao je među ostalim u poduljem postu.

Naveo je i kako je utjecala na živote mnogih. 'Mogao bih nastaviti i nastaviti. Danas je primjećujemo kao što ona nas primjećuje svaki dan. I mi je slavimo jer ako netko zaslužuje slaviti, to si ti, Gwyneth. Sretan rođendan!", zaključio je glumičin suprug.

Gwyneth ima dvoje djece koje je dobila s pjevačem Chrisom Martinom - kći Apple i sina Mosesa. Dok nije pronašla ljubav svog života, bia je u vezi s mnogim muškarcima - Robert Sean Leonard, Donovan Leitch, Jason Blum, Ben Affleck, Scott Speedman, Chris Heinz, Luke Wilson, James Purefoy i Bryan Adams.

  • +4
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Paltrow se trenutno bavi svojim brendom 'Goop' s kojim proizvodi modne i kozmetičke proizvode, promovira zdrav način života, organizira seminare i ima vlastiti show na Netflixu.

NJIHOVO PRAVO LICE

Ovako slavne ljepotice izgledaju bez šminke: Možete li ih prepoznati?

Pogledaj galeriju