SASVIM OTVORENO

Gwyneth Paltrow savjetuje svima korištenje seksualnih pomagala dok traje izlolacija

06.04.2020 u 15:29

Bionic
Reading

Iako to nije do sada bio slučaj, te je svoju privatnost maksimalno čuvala unutar svoja četiri zida, Gwyneth Paltrow posljednjih je dana otvorila dušu i ispričala najintimnije detalje iz svoje bračne postelje

Dugih 13 godina bila je u braku s frontmenom grupe Coldplay Chrisom Martinom, s kojim dijeli dvoje djece, sina Mosesa i kćer Apple. S bivšim suprugom je ostala u sjajnim odnosima i nakon razvoda 2016. godine, a ako je po nečem poznata onda je to činjenica da ne iznosi prljavo rublje u javnost, ne govori o svojoj intimi i rijetko je previše pričljiva kada su privatne teme u pitanju.

No, izgleda da je nekadašnja glumica Gwyneth Paltrow okrenula ploču. Vlasnica lifestyle i wellness portala Goop, posljednjih dana govori o svom privatnom životu više no ikada.

Poznata plavuša posljednje dvije godine u braku je s producentom Bradom Falchukom, a prije nekoliko dana otvoreno je govorila o tenzijama u braku izazivanim karantenom i prisilnim ostankom kod kuće.

  • +2
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

'To naravno stvara i nama kao partnerima intimni problem. Ne znamo gdje da se maknemo i budemo malo u miru posvećeni jedno drugome’, požalila se tada.

Govorila je tada da teško postiže intimnost sa suprugom, te objasnila da se to događa i mnogim njezinim prijateljicama.

Međutim, izgleda da je Paltrow pronašla rješenje. Svim ženama ali i njihovim partnerima putem svog portala savjetuje seksi pomagala i igračke kojima će se samozadovoljavati ili upustiti u predigru. Poznata plavuša čak je napravila listu najboljih vibratora na tržištu.