NIJE JOJ LAKO

Gwyneth Paltrow otvoreno o problemima u braku tijekom izolacije: 'Teško je, puno je tenzija i ne znamo gdje biti intimni'

02.04.2020 u 14:32

Bionic
Reading

Nekoć popularna holivudska glumica, danas poduzetnica Gwyneth Paltrow otvoreno je počela govoriti o problemima s kojima se susreće tijekom prisilnog ostanka kod kuće. Zajedno sa suprugom odlučila je virtualno posjetiti terapeuta kako bi se riješili tenzija nakupljenih kroz proteklih nekoliko dana karantene

Ostanak kod kuće, rad od kuće te život s djecom i kućnim ljubimcima bez trenutka privatnosti i mogućnosti odlaska na otvoreno, kod mnogih su stvorili depresiju i anksioznost.

Upravo o tim je problemima, s kojima se trenutno susreće cijeli svijet, javno odlučila progovoriti Gwyneth Paltrow i to zajedno sa svojim suprugom Bradom Falchukom.

Gwyneth i Falchuk u braku su posljednje dvije godine, te su nedavno iznenadili javnost izjavama kako unatoč tome žive na dvije adrese, te tek tri noći u tjednu zajedno spavaju pod istim krovom. Tako osiguravaju jedno drugome željeni mir i prostor.

No, u trenutnoj situaciji, Brad i Gwyneth žive u istoj kući u Los Angelesu, zajedno s njezino dvoje djece iz prvog braka, kćerkom Apple i sinom Mosesom te nekoliko kućnih ljubimaca.

'Sretni smo jer je naša veza i ljubav zaista jaka, no sve ovo ostavlja traga na nama. Zatvoreni smo u kući s dvoje djece i ograničeno nam je kretanje. Mislim da nam je svima ovo jako izazovno i ponekad teško. Pogotovo djeci koja su navikla da imaju mnogo kontakta sa svojim prijateljima. Striktno se držimo svih mjera i s nikim nemamo kontakt te ne izlazimo iz kuće', rekla je nekadašnja glumica u svom videu koji je osvanuo na društvenim mrežama.

U video pozivu koji je sniman bračni par razgovara s terapeutkinjom Michaelom Boehm. Poznata plavuša objasnila je kako postoje tenzije u kući, kako su ponekad svi nervozni i nezadovoljni cijelom ovom situacijom iz koje se ne nazire izlaz.

‘To naravno stvara i nama kao partnerima intimni problem. Ne znamo gdje da se maknemo i budemo malo u miru posvećeni jedno drugome’, požalila se.

Zatim je pokrenula temu seksualnosti i intime za vrijeme karantene, dodajući kako je to vrlo nezavidna situacija za mnoge njezine ženske prijateljice koje gube interes za ljubavnim intimnim odnosima.

‘Tjeskoba, nemir i depresija mogu izazvati manjak požude i želje za seksom. To je normalno, pogotovo kod žena. Međutim, kada prođe određeni period, kod mnogih bi se ponovno, sasvim prirodno trebala javiti želja za odnosom. Treba uložiti dodatan trud u ovim okolnostima. Ponekad se malo urediti, brinuti o higijeni’, savjetovala je psihologinja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Year one, done 💙

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)