CRNO OD GLAVE DO PETE

Nju je teško ne primijetiti: Gwyneth Paltrow i u šetnji s ljubimcem pazi na stajling

30.03.2020 u 13:18

Bionic
Reading

Gwyneth Paltrow, američka glumica poznata po ulogama u filmovima 'Iron Man', 'Ljubav je slijepa', 'Zaraza' ili 'Sedam', pazi na stajling i dok je u šetnji s ljubimcem

Iako je i svijet showbizza zbog globalne pandemije koronavirusa stao, slavne ljepotice trude se i oko svojih casual izdanja kojima se nema što prigovoriti.

Velika ljubiteljica modne klasike je i lijepa Gwyneth Paltrow koja u posljednje vrijeme također primijenjuje sva preporučena pravila socijalnog distanciranja i izolacije kako bi se širenje COVID-19 zaustavilo.

  • +2
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Uvijek elegantna plavuša koja je za ulogu u 'Zaljubljenom Shakespeareu' nagrađena Oscarom, sa suprugom Bradom Falchukom i psićem uputila se u šetnju, a njezin izlazak nije mogao proći nezapaženo.

  • +6
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao i obično, njezin je dnevni look bio pomno osmišljen, pa se vitka 47-godišnjakinja odlučila za modni klasik, all black stajling, zanimljivu sportsku jaknu s remenom na vezanje i visokom kragnom (G. Sport x Proenza Schouler) čija je cijena vrtoglavih 830 funti, odnosno oko 7000 kuna.

Ovaj upečatljivi komad je upotpunila s praktičnim kuloticama, sunčanim naočalima i crnim tenisicama.

Ovaj stajling zaokružila je sunčanim naočalima i jednostavnom punđom, a za casual look odlučio se i suprug Brad Falchuk koji je nosio donji dio trenirke i T-shirt.

Par je prošloga tjedna skupa išao i po namirnice za što je poznata glumica, inače bivša supruga pjevača Coldplaya odabrala još jedan all black stajling koji joj, kao prirodnoj plavuši svijetlog tena odlično pristaje.

Par je vjenčao prošle godine u tajnosti, a od tad su nerazdvojni.

Inače, glumica koja je vrlo aktivna i na društvenim mrežama je pozvala sve da ostanu doma i da dane u izolaciji ispune kreativnim stvarima: nauče svirati neki instrument, programirati, uče strani jezik, crtaju, pišu i općenito provedu što više kvalitetnog vremena sa svojim voljenima.