utvrđuju se okolnosti

Trener Matthewa Perryja u šoku: 'Bio je jako dobro prije smrti'

30.10.2023 u 13:07

Bionic
Reading

Jučer ujutro zatekla nas je vijest o preranom odlasku voljenog glumca Matthewa Perryja. Okolnosti njegove smrti još se utvrđuju, no zasad se zna da je pronađen u jacuzziju u Los Angelesu nakon što se vratio sa sportskog treninga

Zvijezda serije 'Prijatelji' prije godinu je dana objavila memoare u kojima je opisala svoju borbu. Matthew Perry godinama se borio s alkoholom i drogama, a time i s održavanjem mentalnog zdravlja. U posljednje je vrijeme često govorio o svojoj borbi pokušavajući pomoći drugima, a razvio je i neke zdrave navike.

Perry se tako posvetio sportu pa je trenirao pickleball (sport koji kombinira elemente tenisa, stolnog tenisa i badmintona, a igra se malim reketima i plastičnom lopticom), a loptice je koristio kao ispušni ventil za održavanje stanja trijeznosti.

Trener pickleballa Matt Manasse za strane je medije rekao da je glumac uvijek brinuo za sve te da je bio na dobrom putu: 'Mislio je da je to nešto što bi mu moglo pomoći u oporavku i radio je sjajan posao. Sviđao mu se. Dolazio je pet puta tjedno, uvijek bi pričao o tome. Postao je mnogo bolji, uvijek je sve nasmijavao. Bio je natjecateljski nastrojen. Pravi dobar momak. Brinuo se za sve.'

Nakon dvosatnog treninga u klubu Riviera Country u blizini svog doma u Pacific Palisadesu beživotnog je Perryja pronašao njegov pomoćnik. Zasad uzrok smrti nije točno potvrđen, a sumnja se da je riječ o srčanom zastoju te kasnije i utapanju.

Prošle godine Perry je priznao da je potrošio oko 9 milijuna godina na svom putu k izlječenju, a sve je opisao u svojim memoarima.

'Ne samo da imam bolest, nego mi je i loše', napisao je u knjizi priznavši da se ne osjeća dobro. Uz to, opisao je i kako su ga kolege sa seta kultne serije podržavali u njegovoj borbi, a posebno Jennifer Aniston koja je bila angažirana prijateljica.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia