PODIŽE OBRVE

Gwyneth Paltrow ponovno šokira: Nakon svijeće koja miriše na vaginu, glumica lansirala bizaran proizvod koji se razgrabio u trenu

21.11.2020 u 14:31

Bionic
Reading

Dok brojni glumci i glazbenici diljem svijeta nemaju posla, holivudska glumica Gwyneth Paltrow pronašla je način kako obogatiti svoj kućni budžet. Njezin brend Goop intrigira javnost svojim nesvakidašnjim proizvodima. Nakon svijeća s mirisom vagine i orgazma, slavna glumica je lansirala još jedan bizaran proizvod namijenjen ženama

Ususret božićnim i novogodišnjim praznicima glumica Gwyneth Paltrow predstavila je još jedan neobičan proizvod koji podiže obrve, a riječ je o setu pomoću kojeg muškarci imaju priliku oblikovati model svog penisa. No, proizvod je prvenstveno namijenjen ženama. Zbunjeni ste?

Nakon što vaš muškarac replicira svoju muškost, silikonsko spolovilo postaje vibrator, a ta će vas zabava koštati 34,99 funti, što je oko 340 kuna. Prikladnog naziva 'Clone-A-Willy' dolazi u pakiranju s baterijskim postoljem na koje dolazi silikonski model penisa.

Krajnji proizvod izrađen je pomoću silikonske otopine koja se ulije u kalup, a proizvod je dostupan u nekoliko nijansi kako bi muškarci imali priliku što vjernije replicirati spolovilo.

Vjerovali ili ne, ovaj se proizvod rasprodao vrlo brzo nakon što je stavljen u prodaju, a kupuju ga većinom žene koje žele da njihov vibrator izgleda poput spolnog organa njihovih jačih polovica.

  • +7
Božićna kampanja Goopa u kojoj Gwyneth Paltrow sama sebi daruje vibrator Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

'Ovaj set omogućava paru da repliciraju identično muško spolovilo koje žene mogu koristiti dok je njihov dragi na putu', komentirala je jedna osoba u recenzijama proizvoda.

'Pretjerano? Da. Zabavno? Budite sigurni u to. Vrijedi li vidjeti njegov izraz lica kad otvori poklon? Sto posto da!', komentirala je druga osoba.