SLAVLJE U DOMU OSKAROVKE

Zbog njega je ljubavi pružila drugu šansu: Gwyneth Paltrow sa suprugom proslavila godišnjicu braka

29.09.2020 u 23:35

Bionic
Reading

Slavna holivudska glumica Gwyneth Paltrow krajem rujna 2018. izrekla je sudbonosno 'da' uspješnom producentu Bradu Falchuku. Glumica i producent organizirali su intimnu ceremoniju u Hamptonsu u krugu najbližih ljudi, a danas slave drugu godišnjicu braka

Oskarovka Gwyneth Paltrow i televizijski pisac, redatelj i producent Brad Falchuk proslavili su drugu godišnjicu braka. Pandemija koronavirusa paru je onemogućila da svoj dan proslave u velikom društvu, a umjesto večere u nekom luksuznom restoranu, glumica i producent radije su prošetali prirodom i udahnuli svjež zrak.

Paltrow je suprugu čestitala godišnjicu njihovom zajedničkom fotografijom snimljenom tijekom šetnje, koju je objavila na Instagramu uz kratki opis: 'Godina druga izgurana' i dva plava srca.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Year two, through 💙💙

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Iako iza sebe već ima jedan brak, s glazbenikom Chrisom Martinom s kojim dijeli dvoje djece, oskarovka je sreću ponovno pronašla s godinu dana starijim producentom koji je osvojio njeno srce. Par je u rujnu 2018. u potpunoj tajnosti uplovio u bračnu luku u krugu od 70 najbližih ljudi.

Svatovi su se nakon obreda koji je održan na otvorenom, smjestili u vrtu njihove vikendice u Hamptonsu, popularnom ljetovalištu bogatih i slavnih, a glumica je detalje vjenčanja javnosti otkrila dva mjeseca poslije.

Paltrow je za svoj veliki dan odabrala vjenčanicu s potpisom modne kuće Valentino, dok je mladoženja nosio sivo Tom Ford odijelo. Djeveruše su bile glumičina kćer Apple i Falchukova kćer Isabella, dok je slavni producent pored sebe imao na svog sina Brodyja i Paltrowinog sina Mosesa.

Nakon vjenčanja, par je otputovao na kratki medeni mjesec u talijansku regiju Umbria te u Pariz.