SLOŽNA OBITELJ

Gwyneth Paltrow pokazala nikad viđene zajedničke fotografije svoje djece i supruga Brada

04.01.2022 u 12:55

Bionic
Reading

Gwyneth Paltrow, poznata glumica i uspješna poduzetnica na svojem je Instagram profilu pokazala dosad neviđene prizore iz svojeg obiteljskog života

Zvijezda 'Iron-Mana' iz braka s frontmenom Coldplaya Chrisom Martinom ima dvoje djece: kćer Apple (17) i sina Mosesa (15), a supružnici su i nakon razvoda ostali u odličnim odnosima.

Slavna plavuša na društvenim je mrežama prikazala kako izgleda njezina složna obitelj i sve oduševila.

Na Instagramu gdje je prati više od 8 milijuna obožavatelja, Gwyneth je objavila nekoliko dosad neviđenih fotografija sa suprugom Bradom Falchukom, te djecom iz Bradovog prvog braka, Isabellom i Brodyjem.

Naime, Falchuk (50) je 2013. okončao desetogodišnji brak sa Suzanne Bukinik.

Gwyneth (49) je taj vremeplov nazvala 'najbolji događaji u 2021', a na jednoj od niza fotografija i njezina majka, također glumica, Blythe Danner s unukom Apple.

  • +4
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim ovih obiteljskih fotografija, Gwyneth je na Instagramu pokazala i nekoliko zanimljivih fotografija na kojima pozira sa svojim bliskim prijateljicama Cameron Diaz, Jamie Mizrahi i Katherine Power.

Slavna glumica nije propustila objaviti i fotografiju sa svojim suprugom, Bradom, koautorom serije 'American Horror Story' s kojim se vjenčala 2018. dok uživaju u falafelima u Parizu.

U nedavnom je intervjuu Gwyneth otkrila kako izgledaju božićni blagdani u njezinom domu: 'Uvijek slušamo Sintrine božićne pjesme i pripremamo isto jelo: pečena purica, kremasti špinat s pireom i nadjev kako ga je pripremala moja baka'.