opisao iskustvo

Denis Latin nakon izlaska iz bolnice: 'Nije bio nikakav veliki problem, sitnica'

04.01.2022 u 10:43

Bionic
Reading

Čuveni HRT-ov voditelj, urednik i novinar te autor nekad popularne 'Latinice' na Facebooku je obavjestio pratitelje da je završio na Hitnoj pomoći sv. Duha i podijelio utiske o stanju tamo

'Jučer sam imao neke lagane grčeve u stomaku koji su se protegli na cijeli dan, pa sam noćas oko 03 navratio do hitne Sv. Duha. Ukratko, ništa opasno, ali uvijek volim provjeriti bolove u trbuhu, pogotovo akutne', piše na početku objave Denis Latin.

'Liječnice i sestre briljantne, humane, stručne, pokretljive i ljubazne. Gledam par, gospođu i gospodina koji su se otrovali podgrijanom hranom iz dostave. Proljevi i bolovi su bili intenzivni. Tih nekoliko sati koliko sam boravio tamo vidio sam neviđenu brigu čišćenja i komunikaciju punu topline za taj ljubavni par u devedesetim godinama.', nastavio je.

'Ima nade. Empatični i stručni ljudi, uz maksimalno poštivanje epidemioloških mjera zaista sjajno rade svoj posao. Baš me to dirnulo. Učinilo mi se kao da gledam neki strani film, a ne hrvatsku stvarnost', poručio je na kraju objave. Podsjećamo, Denis Latin je 1987. godine obolio od nezarazne kronične Chronove bolesti zbog koje je morao je znatno promijeniti životne navike. O svojoj dijagnozi bez ustručavanja govorio je u više navrata. Kad smo ga kontaktirali, za tportal je kratko rekao: 'Ma sve ok, nije bio nikakav veliki problem, sitnica'.

  • +3
Denis Latin Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL