SILVIJA BROZOVIĆ

Brozovićeva supruga javila se s jahte, komentara iz Saudijske Arabije nije nedostajalo

05.07.2023 u 08:34

Bionic
Reading

Nakon što je napokon stavio i zadnji potpis na ugovor sa saudijskim Al Nassrom, u kojem će godišnje zarađivati nešto manje od 30 milijuna eura, Marcelo Brozović otišao je na zasluženi odmor. Sa suprugom Silvijom i obitelji ukrcao se u Skradinu na luksuznu jahtu, a upravo na njoj plavokosa Silvija snimila je fotografiju za pamćenje

Zahvaljujući najnovijem ugovoru sa saudijskim Al Nassrom, Marcelo Brozović je odlaskom iz Intera postao najplaćeniji hrvatski nogometaš u povijesti. O svojoj budućnosti, kao ni onoj svoje djece, ovaj nogometaš iz Velike Gorice više ne mora razmišljati - može samo uživati.

A s uživanjem je počeo odmah nakon potpisivanja ugovora, i to u Hrvatskoj, točnije u Skradinu, gdje ga je Cropixova fotografkinja snimila kako se ukrcava na luksuznu jahtu na kojoj će provesti odmor.

Među povećim društvom isticala se njegova supruga, plavokosa Silvija Brozović, s kojom je u braku od 2016. godine i ima dvoje djece - kćerkicu Auroru i sina Rafaela.

Upravo je Silvijina fotografija snimljena na luksuznoj jahti izazvala veliku pozornost, osobito među navijačima saudijskog Al Nassra, koji su očito već zapratili suprugu svog najnovijeg igrača.

U DRUŠTVU NAJMILIJIH

Uzeo je Arapima milijune i sad uživa; evo gdje odmara Marcelo Brozović

Pogledaj galeriju

Odjevena u minijaturni crveni bikini, Silvija je pokazala besprijekornu liniju, a u opis fotografije stavila je tek emotikon hrvatske zastave.

'Volimo i tebe i tvog muža', 'Dobro došla u Saudijsku Arabiju', 'Dobro došla u Rijad', samo su neki od ostavljenih komentara ispod fotografije. Takvu dobrodošlicu poželio bi svatko, a kamoli ne Silvija, koja bi u Rijadu, prema ugovoru koji je potpisao njezin suprug, s obitelji trebala živjeti iduće tri godine.