NAJAVA KOJU SU SVI ČEKALI

Gubitak kilograma nije jedino čime je Adele iznenadila najveće obožavatelje

20.02.2020 u 15:24

Bionic
Reading

Svoj posljednji albuma '25' izdala je 2015. godine, na kojem se našao i njezin vjerojatno najveći hit -'Hello'. Iako do sada nije ničime pokazivala kako skoro namjerava ponovno, na radost brojnih obožavatelja, ući u studio i snimiti novi album, sve se otkrilo na nedavnom vjenčanju bliske prijateljice

Dok je pjevala i zabavljala uzvanike na vjenčanju bliske prijateljice prošlog vikenda, 31-godišnja pjevačica Adele pohvalila se svojim prijateljima kako u rujnu mogu očekivati njezin novi album.

Dobitnica Grammyja svoj je posljednji album '25' izdala prije punih pet godina, a na njemu su se nalazili 'Hello' i 'Send My Love (To Your New Lover)'. Riječ je o trećem studijkom albumu zahvaljujći kojem je osvojila čak pet Grammyja, uključujući i onog za album godine, a primajući nagradu, Adele je odala priznanje svojoj kolegici Beyonce, s kojom je bila nominirana.

U posljednje vrijeme, kada bi se pričalo o Adele, pričalo se o svemu osim o glazbi. Prvo je tema bila njezin razvod od supruga Simona Koneckog, s kojim ima sina Angela, potom tajanstveni muškarci s kojima je viđana u javnosti, pa sve do gubitka kilograma zbog kojih je danas gotovo neprepoznatljiva.

  • +2
Adele Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

'Njezin fokus tijekom putovanja u kojem je izgubila kilograme zapravo je bio na tome da bude zdrava, ali i da se bolje odnosi prema svom tijelu. Nikada se tu nije radilo o gubitku kilograma. To se dogodilo jer je smanjila ispijanje pića prepunih šećera, ali i zato što je počela konzumirati pravu hranu. Sada je oduševljena svojom transformacijom, puna je samopouzdanja, drugačije se oblači i jednostavno je puno sretnija', otkrio je izvor.