MIKROFON NIJE ISPUSTILA

Nikad mršavija Adele zablistala na vjenčanju; evo što se dogodi kada ti je najbolja prijateljica - slavna pjevačica

17.02.2020 u 11:08

Bionic
Reading

O britanskoj pjevačici Adele posljednjih mjeseci svjetski mediji ne prestaju pisati, a kako i ne bi kada je sve iznenadila svojim novim izgledom s 45 kilograma manje. Na snimljenim paparazzo fotografijama jasno je vidljivo da je novim izgledom zadovoljna i ona sama, a sada je svoju novu figuru pokazala i na vjenčanju bliskih prijatelja te, na radost svih uzvanika, nije ispuštala mikrofon iz ruke

U Londonu je u subotu navečer održano vjenčanje Laure Dockrill i Huga Whitea. Ta imena vjerojatno nikome u Hrvatskoj ne znače apsolutno ništa, no kada uz to dodamo kako je njihova bliska prijateljica, britanska pjevačica Adele, bila među uzvanicima, stvari sjedaju na svoje mjesto, osobito nakon što su se društvenim mrežama proširile snimke sa slavlja.

Odjevena u cvjetnu suknju Oscara de la Rente, uz koju je savršeno pristajala bež poludolčevita kratkih rukava jer je istaknula njezinu novu figuru, Adele je sve prisutne oduševila opuštenošću, osobito kada se primila mikrofona i u ulozi matičara vjenčala dugogodišnje prijatelje, a potom je otpjevala neke od svojih najvećih hitova, uključujući 'Rolling In The Deep', ali i 'Spice Up Your Life' grupe Spice Girls.

Na pozornici su joj se ubrzo pridružili glazbenici Jessie Ware i Florence Welch, nakon čega je počeo tulum o kojem će se govoriti još mjesecima.

Inače, Adele je i krsna kuma djetetu Laure Dockrill, a o svojoj je prijateljici već znala govoriti, osobito nakon što je otkrila da se bori s postporođajnom depresijom.

Upravo je britanska pjevačica bila ta koja je prva primijetila da s njezinom prijateljicom nešto nije u redu te joj je ponudila pomoć. Ne čudi stoga što je Laura Dockrill upravo njoj dala čast da ozakoni njezinu vezu s Hugom Whiteom.

  • +2
Adele Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK