GREATEST HITS TURNEJA

Grupa Editors na velikom samostalnom koncertu predstavila svoje najveće hitove

08.02.2020 u 23:47

Bionic
Reading

U sklopu velike europske turneje Greatest Hits, omiljeni otočki bend Editors nastupili su u subotu u Maloj dvorani Doma sportova

Subotnji nastup u Domu sportova najveće je samostalno gostovanje Editorsa u Hrvatskoj, a ovoga puta pred zagrebačku su publiku donijeli svoje najveće hitove iz 15 godina duge karijere. Bio je to ujedno i njihov najbrojniji samostalni koncert kod nas, nakon više puta rasprodanih klupskih i festivalskih nastupa.

S biografijom ispunjenom globalnim hitovima i fantastično primljenim albumima došao je pravi tren da Editorsi istaknu sva najvažnija autorska dostignuća benda, koja osim u zagrebačkom Domu sportova na ovoj turneji predstavljaju i publici u kultnim dvoranama poput pariške Salle Pleyel, velike hale i arene poput one u Ateni, Wembley Arene u Londonu, berlinskom Velodrom, Atlanticu u Rimu ili Torwar u Varšavi.

Aktualni album 'Black Gold' koji prati turneju ispunjen je najvećim hitovima i ujedno je retrospektiva dosadašnje uspješne karijere benda, kroz 13 pjesama objavljenih na njihovih šest studijskih albuma, kao i tri potpuno nove pjesme. Uz rock himne 'Munich', 'Smokers Outside The Hospital Doors', 'Papillon', 'Ocean of Night', 'Sugar', 'Hallelujah (So Low)', 'A Ton Of Love', 'An End Has A Start', tu su i nove stvari, himna ljetnih festivala 'Frankenstein' i naslovni singl 'Black Gold', a predstavljen je i nikad objavljeni 'Upside Down'.

  • +3
Grupa Editors Izvor: Pixsell / Autor: Tibor Jurjevic/PIXSELL