EDEN POLANI

'Gore' društvene mreže: Tko je 19-godišnja ljepotica koja je osvojila srce Leonarda Di Caprija?

07.02.2023 u 19:28

Bionic
Reading

Serijski zavodnik ljepotica i najpoznatiji holivudski neženja ima novu, čak 30-ak godina mlađu ljubav

Nezaustavljivi Leonardo Di Caprio koji je u studenom prošle godine navršio 48 godina, uzburkao je duhove na društvenim mrežama zbog svoje nove djevojke s kojom ga sad povezuju.

Slavni glumac koji je 2016. osvojio Oscara za film 'Povratnik', svojem je popriličnom nizu ljepotica dodao i 19-godišnju Eden Polani, izraelsko-francuski model i manekenku.

Di Caprijeva nova veza podigla je popriličnu prašinu osobito na društvenim mrežama budući da joj je tek 19 godina i dosad je najmlađa djevojka s kojom su glumca povezivali.

Mnogi su se tviteraši obrušili na glumca, poznatog da nikad ne hoda s djevojkama starijima od 25 godina, poručivši mu da je ovoga puta pretjerao.

  • +4
Eden Polani Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

'Ona je tako mlada - njezino srednjoškolsko obrazovanje prekinuo je COVID', poručio je jedan korisnik na Twitteru.

Drugi je tviteraš šaljivo primijetio da jedini razlog 'zašto je Leonardo DiCaprio zabrinut zbog klimatskih promjena je zato što želi ostaviti bolji svijet svojim djevojkama'.

VJEČNI NEŽENJA

Leonardo DiCaprio započeo novu godinu s ljepoticama na luksuznoj jahti

Pogledaj galeriju

Jedan je pak primijetio da 'nova djevojka Leonarda DiCaprija nije se ni rodila kad je 'Titanic' snimljen'.

Leonardo je prvi puta viđen s Eden na partyju pjevačice Ebony Riley povodom izlaska njezinog novog EP-a 31. siječnja, a glumac se tad nije odvajao od mlađahne ljepotice rođene u Parizu koja je mnoge izgledom podsjetila na glumicu Margot Robbie, ali i manekenku Gigi Hadid s kojom su Leo nedavno povezivali.

Nakon što je u kolovozu prošle godine prekinuo četverogodišnju vezu s 25-godišnjom manekenkom i glumicom Camilom Morrone, glumca su povezivali i s Victorijom Lamas.