Aston Martin

Gordon Ramsay poklonio kćeri skupocjeni automobil čija cijena izuva iz cipela

18.03.2024 u 09:35

Bionic
Reading

Djeca poznatih i slavnih nerijetko se na društvenim mrežama hvale luksuznim lifestyleom koji im priskrpljuju roditelji, a novim skupocjenim automobilom pohvalila se i 24-godišnja kći popularnog chefa

Gordon Ramsay veliki je ljubitelj automobila, a ljubav je prenio i na svoju kćer Holly s kojom često posjećuje razne automobilske susrete i natjecanja poput utrka Formule 1. Uspješni je otac tako ugodio svojoj 24-godišnjoj kćeri te ju počastio novim automobilom o kakvom mnogi sanjaju.

Riječ je o novom modelu automobila Aston Martin DBX707 u neodoljivoj zelenoj boji. Automobil se ističe svojom bojom i metalik sjajem, a poznavatelji automobila prepoznat će i da je riječ o skupocjenom modelu čija cijena iznosi čak 200.000 funti.

Uz fotografiju ispred novog automobila, 24-godišnja Holly je napisala komentar u kojem otkriva da jurilicom planira juriti ulicama, a Ramsay nije mogao propustiti priliku da kćeri udijeli savjet pa je brižno napisao: 'Molim te, vozi oprezno!'

Holly je inače aktivna na društvenim mrežama, gdje nerijetko objavljuje fotografije na kojima pokazuje luksuzan lifestyle kojim živi. U vezi je s olimpijskim plivačem Adamom Peatyjem te im javno pokazivanje privrženosti nije strano.

KAIA GERBER

Manekenska senzacija ne izlazi iz New Balance tenisica oko kojih ne prestaje veliki hype

Pogledaj galeriju