GLUMAC U OBILASKU RODNOG GRADA

Goran Višnjić u akrobatskom avionu nije samo sjedio: Pogledajte kako izgleda let s Krilima Oluje

30.06.2019 u 17:58

Bionic
Reading

Holivudskom glumcu Goranu Višnjiću pružila se ovih dana jedinstvena prilika letjeti s akrobatskom skupinom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva Krila Oluje, a nakon što je s oduševljenem rodni Šibenik pogledao iz zraka, u nedjelju ga je razgledao kopnenim putem

Uoči završne predstave 59. izdanja Međunarodnog dječjeg festivala u subotu, Krila Oluje izvela su akrobatski program na nebu iznad Šibenika. Na trenažni let od aerodroma Zemunik do Šibenika poveli su i Gorana Višnjića koji je svoje dojmove i snimku iz aviona Krila Oluje podijelio na Instagramu.

LET ZA PAMĆENJE

Goran Višnjić stigao u rodni Šibenik i uživao u zračnoj avanturi

Pogledaj galeriju

'Kakav nevjerojatan dan. Imao sam tu čast i privilegiju letjeti s Krilima Oluje, akrobatskom skupinom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Bilo je fantastično i teško mi je izraziti svu zahvalnost što sam dobio ovakvu priliku. Neprocijenjiv dar! Preletjeli smo moj rodni grad i bilo je zaista kul. Dakle, hvala vam na predivnim trenucima i iskustvu', napisao je Višnjić i svojim pratiteljima na Instagramu poručio: 'Ovaj videozapis govori vam sve, ali naravno da ima još puno razloga da dođete'.

Iskoristio je Višnjić još jednom svoju popularnost kako bi pohvalio ljepote svoje domovine i pozvao svoje pratitelje da je posjete, a osim brzog nebeskog pogleda na Šibenik, podijelio je i prekrasan pogled iz zraka na Primošten.

'Savršen summa summum Hrvatske u jednom kadru. Vinogradi, prekrasno more i nevjerojatna plovidba', napisao je Višnjić koji je nedjelju iskoristio za šetnju i razgledavanje rodnog grada iz uobičajenije perspektive.

  • +4
Poznati glumac Goran Višnjić u rodnom Šibeniku Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL