Goran Višnjić

Zna uživati: Goran Višnjić otkriva ljepote Amerike

04.04.2019 u 15:17

Bionic
Reading

Slavni glumac i otac četvero djece, koji sa suprugom Evom živi u Americi, slobodno vrijeme posvećuje isključivo obitelji. Kad ne radi, Goran Višnjić odlazi u prirodu i sa svojim najmilijima uživa u ljepotama zemlje u koju se preselio prije dvadeset godina, a sve bilježi fotografijama i video snimkama koje njegove fanove ostavljaju bez daha

Za svog boravka i uživanja u nacionalnom parku Grand Canyon Goran Višnjić napravio je atraktivne fotografije i snimke s dronom. Jednu takvu pokazao je u svojoj najnovijoj objavi pa su i njegovi fanovi mogli uživati u dijeliću ljepote Horseshoe Benda, uklesanog meandara u obliku potkove u rijeci Colorado koji se nalazi u Arizoni.

'Drukčiji i manje poznati Horseshoe Bend na Little Coloradu usred ničega. Išao sam nekim čudnim, sporednim cestama kako bismo došli ovamo, ali bilo je vrijedno toga!', pohvalio se glumac pored video snimke.

Gorana Višnjića uskoro ćemo moći pogledati u odori hrvatske vojske u filmu i seriji 'General'. Film bi trebao biti spreman za festival u Puli, a serija za ekraniziranje na jesen. Šibenčanina s holivudskom adresom moći ćemo među ostalim gledati i u ulozi srpskog pukovnika Dobrivoja Poplovića kojeg glumi u četiri epizode američke serije 'Santa Clarita Diet'.

'Neke dane i dalje ne vjerujem gdje sam danas... Koliko sam daleko stigao iz malog grada sa srcem, Šibenika i gdje me ovaj ludi život odveo. Svaki dan sam zahvalan na ovom odličnom putovanju, na divnim ljudima u životu i na tome što sam sretnik koji odlazi na posao s velikim osmijehom na licu', izjavio je ranije.