ODUŠEVIO JAVNOST

Goran Višnjić novim, drastično promijenjenim izgledom podsjetio na oskarovca Seana Conneryja

05.07.2022 u 11:29

Bionic
Reading

Naš uspješni glumac Goran Višnjić dobio je ulogu u hit seriji ‘Vikinzi: Valhalla‘, a za tu je prigodu morao potpuno promijeniti izgled

Hrvatski proslavljeni filmski i televizijski glumac s dugogodišnjim stažem u Hollywoodu pohvalio se novom ulogom u seriji 'Vikinzi: Valhalla'. Za potrebe nove uloge Goran Višnjić morao je promijeniti imidž, a novim se izgledom sada pohvalio svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Objavio je fotografiju zaraslog lica, dulje kose i sijedih vlasi, pa poručio: 'U izradi... I na pola puta. Vrlo uzbudljivo. Sviđa li vam se? Izgledam tako ozbiljno.' Brojne domaće zvijezde, ali i ostali fanovi brzo su komentirali njegov novi izgled.

Nina Badrić poručila mu je da izgleda svježe, a Enes Bešlagić nije krio oduševljenje Višnjićevom fizičkom transformacijom. Jedan od pratitelja dao je Goranu najbolji mogući kompliment poručivši mu da nalikuje oskarovcu Seanu Conneryju, slavnom Škotu koji je u Hollywoodu bio jedno od najprepoznatljivijih imena, a možda se najviše istaknuo dugogodišnjom ulogom Jamesa Bonda.

Višnjić će inače u trećoj sezoni hit serije debitirati ulogom Erika Crvenog, legendarnog vikinškog oca Leifa Erikssona i Freydis Eriksdotter koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj. Uz njega, glumačku postavu čine Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes i Caroline Henderson.

Goran Višnjić Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Puhovski / CROPIX