NOVI PROJEKT

Goran Karan o neobičnoj suradnji s Bracom sa Srebrnjaka

19.10.2018 u 14:06

Bionic
Reading

Mnoge je iznenadila vijest da će pjevač u prosincu udružiti snage s Josipom Grbavcem poznatijim kao Braco sa Srebrnjaka te nastupiti u Mariboru. Događaj nazvan 'Ljubav je naša ostavština', a Goran Karan je za tportal ispričao kako je došlo do suradnje s iscjeljiteljem i o kakvom programu zapravo riječ

Projekt 'Ljubav je naša ostavština' je program zamišljen kao interaktivna energetska radionica. Prvi put će biti predstavljen u Mariboru, a cilj im je, poručuje Goran Karan, publici prenijeti poruku o 'značaju emocionalne energetske komunikacije sa sobom i svima s kojim dijelimo živote'.

'Program kroz tri svoja dijela pruža informaciju te istovremeno uspostavlja komunikaciju na individualnoj razini, dajući publici izravnu mogućnost izražavanja doživljenog. Započinje dr Osmanagić, koji će prenijeti publici informaciju o energetskim poljima koja stvaramo i kojima smo izloženi. Nakon toga Braco donosi svoj dio programa gdje će približiti polje vlastite ekspertize, a onda nastupam ja u unplugged verziji', ispričao nam je pjevač.

Kako bi zaokružili zajedničko iskustvo, Goran Karan napisao je pjesmu 'My Legacy is Love', s kojom svi zajedno završavaju program.

'Dr Semir Osmanagić i ja smo počeli surađivati kada je u Ravnama kraj Visokog otvarao Arheološki zabavni park. Vagabundo band i ja smo svirali na svečanosti otvaranja. Imali smo puno prilika za razgovor i došli do zajedničkih tema koje nas interesiraju, a suradnja se nastavila ove godine. Proteklog ljeta smo imali nastup za solsticij, a dan prije koncerta je Braco na istom mjestu imao svoj program pa je njegova manadžerica Ebru došla na ideju da bi zajednički program bio vrlo zanimljiv. Nakon toga, dr Osmanagić i ja smo oblikovali ovu otvorenu platformu', kaže pjevač.

  • +6
Goran Karan Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL