PONOSNI RODITELJI

Godinama su ovi slavni svoju djecu držali podalje od javnosti, a sad su ih ponosno pokazali

24.05.2024 u 06:01

Bionic
Reading

Dok je najprestižniji crveni tepih na svijetu služio kao pozornica za dizajnerski sjaj i ljupke trenutke zvjezdanih parova, također se pokazao kao dirljiva prigoda slavnih za druženje s članovima obitelji

Od kćeri Sienne Miller, preko Kevina Costnera, koji je doveo petero od svoje sedmero djece na premijeru filma, do Francisa Ford Coppole kao najponosnijeg djeda u Cannesu, ove godine moglo se vidjeti mnoštvo nježnih trenutaka i obiteljskih poziranja.

Sienna Miller blistala uz mezimicu Marlowe

Američko-britanska glumica doputovala je na premijeru filma 'Horizont: Američka saga', u kojem glumi uz Kevina Costnera, koji ga je i režirao. 42-godišnja glumica bila je okružena podrškom obitelji jer su joj se pridružili dečko Oli Green, majka Josephine i kćerka Marlowe, koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti, a koju ima s bivšim partnerom Tomom Sturridgeom. Miller je za Vogue govorila o odnosu s njom, ali i oblačenju 11-godišnjakinje koja već sad pokazuje da fura svoj stil.

  • +3
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Lionel Guericolas / MPP / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Kevin Costner pozirao sa sinom

Holivudska zvijezda na crvenom je tepihu pozirao s 15-godišnjim sinom Hayesom, a koji je tek krenuo očevim stopama. Otac i sin stigli su na premijeru novog vesterna 'Horizont: Američka Saga', a upravo u tom filmu Hayes debitira u ulozi glumca. Tumači mlađu verziju očevog lika u filmu koji je prvi dio planirane kvadrilogije, a nastao je prije iznenadne rastave glumca od supruge Christine Baumgartner protekle godine.

MODNO USKLAĐENI

Kevin Costner nije skrivao ponos: U Cannesu pozirao sa sinom, novom glumačkom zvijezdom

Pogledaj galeriju

Richard Gere na crvenom tepihu s nasljednikom

Glumac je ponosno pozirao s prvorođenim sinom Homerom Jamesom Gereom na premijeri novog filma 'Oh Canada'. Dobio ga je u braku s drugom suprugom Carey Lowell. Uz slavno prezime, koje mu zasigurno pomaže u svijetu slavnih, Homer, baš kao i otac, koji je vrlo naočit i u zrelim godinama, plijeni pozornost svojim izgledom. Razbarušena frizura, plave oči i šarm koji je očito naslijedio od oca dobitna su kombinacija koja je osvojila i žene i muškarce, jer od svih dobiva komplimente. Glumac se razveo od njegove majke, no pazio je da ostane blizak sa sinom, kojem je želja pisati i režirati male filmove.

Francis Ford Coppola kao najponosniji djed

Čuveni redatelj trilogije 'Kum i 'Apokalipse danas' odabrao je unuku Romy Croquet Mars kao pratnju za projekciju filma 'Megalopolis'. Francis Ford Coppola, najponosniji djed u Cannesu, izgledao je dotjerano u smokingu dok je njegova unuka, kći Sofije Coppole, utjelovila bezvremensku eleganciju u crnoj koktel-haljini.

Giancarlo Esposito uživao s kćeri

Slavni glumac, najpoznatiji po ulozi Gustava Fringa u seriji 'Breaking Bad', uočen je kako upija sunce na Francuskoj rivijeri s kćerkom Shayne Lyrom Esposito.

sve osim nogometa