mnogima je bila omiljeno lice

Godinama je 'razbuđivala' gledatelje svojom pozitivom i šarmom; pogledajte kako danas izgleda Blaženka Leib

27.04.2022 u 09:31

Bionic
Reading

Jedna od najdugovječnijih emisija na HRT-u 'Dobro jutro, Hrvatska' danas slavi svoj 30. rođendan. Uz prisjećanje na nekadašnje priloge, javljanja iz dopisništava, brojne glazbene goste i javljanja reportera, u studiju na Prisavlje stigla su i voditeljska imena koja su ostavila neizbrisiv trag radeći na popularnoj emisiji

Jedno od njezinih najprepoznatljivijih televizijskih lica Blaženka Leib na HRT-u je provela dvadeset i devet godina. Uz brojne agažmane i formate koje je svoje znanjem i iskustvom obogatila, dugi niz godina bila je zaštitno lice emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Ondje su joj, podsjetimo, osim one voditeljske, pripale i urednička te scenaristička palica koje je uspješno držala sve do 2013. godine. Na današnjem gostovanju Vinkovčanka koja kao da ne stari, prisjetila se kako je jedan od kolega voditelja javio da neće doći u emisiju jer mu žena rađa te kako jednom nije došla na vrijeme na emisiju zbog snijega. 'Vozila sam cijelo vrijeme iza ralice i nisam mogla nikako proći. Nikad neću zaboraviti zašto sam kasnilla', rekla je Blaža kako su je odmilja zvale kolege, prijatelji i gledatelji.

Blaženka je, prisjetimo se, vodila i popularne 'Nedjeljno popodne' i 'Ljetna slagalica', a posljednji angažman na HTV-u joj je bio istraživačko-novinarski rad za emisiju 'Kod nas doma'. Danas se bavi poslovnim komunikacijama, strategijama i odnosima s javnošću.

  • +11
Dobro jutro, Hrvatska Izvor: Promo fotografije / Autor: RENATO BRANĐOLICA / HRT