snimljeni su na plaži

Glumica Toni Collette objavila da se rastaje od supruga, a on već ljubaka s drugom

08.12.2022 u 13:05

Bionic
Reading

Bubnjar i popularna glumica Toni Collette nakon 20 godina braka objavili su da se rastaju nakon što je on snimljen kako ljubi drugu ženu na plaži u Sydneyju. Iako je riječ o bračnoj izdaji, Collette je na Instagramu kazala da se rastaju u miru i prijateljskom duhu

Popularna Australska glumica Toni Collette, poznata po ulogama u filmovima 'Naslijeđeno zlo' i 'Nož u leđa' te novijoj vrlo zanimljivoj seriji 'Stubište', rastaje se od svog dugogodišnjeg supruga. Collette i Dave Galafassi bili su u braku 20 godina i imaju dvoje djece, a rastavi braka možda je kumovala i druga žena, s kojom je Galafassi viđen.

Holivudska zvijezda objavila je da je njezinom braku došao kraj nakon što je Galafassi snimljen kako strastveno ljubi ženu u surfanju na plaži u Sydneyu. Fotografi su snimili nekoliko fotografija na kojima novi par razgovara na plaži, ali i dijele strastvene zagrljaje i poljupce u moru.

Vijest da se rastaju Collette je objavila na Instagramu gdje se obratila svojim pratiteljima. Njihovo odvajanje odvija se vrlo brzo jer je bivši par već viđen s puno prtljage, a glumica je izgleda napustila njihov dom gdje su zajedno živjeli.

'Ujedinjeni smo u našoj odluci i rastajemo se uz trajno poštovanje i brigu jednog za drugog', par je objavio dodavši kako su zajednička djeca još uvijek najbitniji faktor njihovih života.

Navodno je riječ o 41-godišnjoj Shannon Egan, kiropraktičarki s dugogodišnjim iskustvom koja ima poseban interes za osnaživanje žena.

Glumica i njezin uskoro bivši muž upoznali su se 2002. godine na predstavljanju albuma 'Metal Detector' Galafassijevog benda Gelbison u Sydneyu. Odmah su se zaljubili pa su se godinu dana nakon vjenčali. Roditelji su dvoje djece, 14-godišnje Sage Florence i 11-godišnjeg Arla Roberta.

  • +8
Toni Collette Izvor: Profimedia / Autor: Lionel Hahn / Shutterstock Editorial / Profimedia