EMMA ROBERTS

Napokon pokazala trbuščić, ali i otkrila spol djeteta: Sreću zbog dolaska bebe ne krije ni njezina teta Julia Roberts

31.08.2020 u 13:54

Bionic
Reading

Da je trudna znalo se još od lipnja, no tek je sada prvi puta pokazala svoj trudnički trbuščić, koji je sada nemoguće kriti. 29-godišnja holivudska glumica Emma Roberts na Instagramu je objavila svoju trudničku fotografiju i otkrila da ona i Garrett Hedlund čekaju malog nasljednika

'Ja...i moja dva najdraža dečka.' Stoji to uz tri fotografije u nizu koje je 29-godišnja glumica Emma Roberts objavila na svom Instagram profilu. Vjerojatno to ne bi imalo prevelikog značenja da zapravo nije riječ o otkrivanju dobro čuvane tajne. Upravo je Instagram Emma iskoristila da svijetu otkrije kako ona i njezin dečko Garrett Hedlund čekaju - sina.

Na objavu se oglasila i njezina teta, slavna glumica s najljepšim holivudskim osmijehom, Julia Roberts koja joj je napisala da je voli.

Emma i Hedlund trudnoću su krili dugo, baš kao i svoju vezu u samim počecima, a glumica ju je potvrdila službeno tek sada kada joj je trudnički trbuščić itekako vidljiv, a tom je prigodom otkrila i spol bebe. Par je prvi put zajedno snimljen u ožujku 2019. godine kada su se, držeći za ruke, prošetali ulicama New Yorka i to samo nekoliko tjedana nakon što su se pojavila šuškanja o njihovoj vezi.

Od tada, vode život na dvije adrese - u Los Angelesu i New Yorku - trudeći se držati privatni život podalje od javnosti.

  • +3
Emma Roberts i Garrett Hedlund Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia