TREVOR ENGELSON

Bivši suprug Meghan Markle odlučio napokon krenuti dalje, pa se zaručio

04.06.2018 u 10:43

Bionic
Reading

Novopečena vojvotkinja od Sussexa bila je njegova velika ljubav. Bili su u vezi od 2004. godine, a potom su se 2011. odlučili vjenčati na Jamajci. Brak je potrajao tek dvije godine, a filmski producent Trevor Engelson nije krio razočarenje kada je njegova bivša supruga, Meghan Markle, najavila da se udaje za princa Harryja

Sada kada je kraljevsko vjenčanje napokon gotovo, na red je došao i bivši suprug vojvotkinje od Sussexa, Trevor Engelson. Kako donosi Us Weekly, Engelson se zaručio sa Tracey Kurland, koja je stručnjakinja za zdravlje.

Filmski producent sretnu vijest podijelio je na svom Instagram profilu, objavivši zajedničku fotografiju, uz koju je napisao: 'Najsretniji čovjek kojeg poznam! Pripremite se za tulum!'

Engelson je vezu sa glumicom Meghan Markle započeo još 2004. godine, a vjenčali su se 2011. na Jamajci. Samo dvije godine kasnije, u potpunoj tajnosti, potpisali su papire za razvod. Tijekom bračnog života, živjeli su zajedno u Los Angelesu, no Meghan je uskoro preselila u Toronto, gdje je započelo snimanje serije 'Suits'.

Navodno je upravo ta razdvojenost stavila na kušnju njihov brak, te su se potom, zbog nepomirljivih razlika, i razveli. 'Kada je Meghan rekla da želi razvod, Trevora je to itekako pogodilo. Cijeli taj proces teško je proživio, a sve se dodatno pogoršalo kada je Meghan započela vezu s princem Harryjem. Morao je sve proživjeti ispočetka, ovoga puta javno. Njihov razvod nije bio bajan, a nakon njega obje su strane ostale povrijeđene. Sada mu je napokon krenulo', rekao je izvor blizak Trevoru Engelsonu.

Trevor Engelson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Koliko je bio povrijeđen zbog svega govori i to da je odlučio i zaraditi na bivšoj suprugi, stoga je u pripremi televizijska serija inspirirana njegovom vezom i brakom s Markle, a potom i njezinom udajom u britansku kraljevsku obitelj.