MLADA BOGATAŠICA

Glamurozna plavuša: Ova ljepotica kći je pokojnog Stevea Jobsa

05.02.2018 u 12:41

Bionic
Reading

Eve Jobs je najmlađe dijete pokojnog osnivača Applea i Laurene Powell Jobs. Steve Jobs ju je obožavao i govorio kako je ona najupornije dijete koje zna. Čini se da je tako jer je 19-godišnja Eve Jobs vrlo uspješna mlada dama kojoj je život, zahvaljujući bogatstvu od oko 20,1 milijardu dolara, itekako uzbudljiv i glamurozan

Pokojni Steve Jobs govorio je da najmlađu mezimicu vidi na čelu svoje kompanije, ali i Amerike. Podržavao ju je kad se nakon srednje škole odlučila posvetiti svojoj strasti za jahanjem. Ono što je počelo kao hobi brzo je postalo njezin cilj. Eve Jobs bila je na brojnim međunarodnim natjecanjima pokazujući svoje konjičke vještine.

U ožujku 2017. godine Equnews je objavio da ju je Show Jumping Hall of Fame proglasio jahačicom mjeseca nakon uspješnih nastupa na turnirima diljem svijeta, između ostalih u Lexingtonu, Kentuckyju, Kanadi i Velikoj Britaniji. Za jahanje je izjavila da ju je učinilo boljom osobom. 'Ono mi je dalo neovisnost, ustrajnost i predanost', kaže Eve Jobs.

Plavokosa ljepotica studira na prestižnom Stanfordu. Osim jahanja, njezini drugi hobiji uključuju treking, ronjenje i putovanja po svijetu.

U biografiji 'Steve Jobs' autor Walter Isaacson opisao ju je kao 'svojeglavu, duhovitu djevojku' koja je znala kako 'dovesti u red' slavnog oca te je čak nazivala njegove asistentice da upišu druženja s njom u njegov raspored.

Pretprošle godine majka joj je iskeširala 15 milijuna dolara i kupila ranč na Floridi kako bi imala mjesto za treniranjeDaily Mail piše kako je ranč, osim vile koja ima četiri spavaće sobe, pet kupaonica i bazen, opremljen stajom u koju stane 20 konja te terenom za jahanje.

  • +13
Eve Jobs Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Evin dečko Eugenio Garza Pérez, kojeg je upoznala na jednom od natjecanja, bavi se konjima te studira ekonomiju na sveučilištu u Miamiju. S njim Eve putuje svijetom i uživa na luksuznim destinacijama.