ELLA I ALEXANDER

George Clooney o 'greški' koju su on i Amal napravili u odgoju petogodišnjih blizanaca

29.09.2022 u 18:45

Bionic
Reading

Gostujući sa suprugom Amal u CBS-ovoj emisiji 'Mornings', George Clooney dotakao se i privatnog života, točnije odgoja njihovih blizanaca Elle i Alexandera, a njegovo otkriće oduševilo je ama baš sve

Kada je riječ o nestašnim petogodišnjim blizancima Alexanderu i Elli, George Clooney danas žali samo zbog jednog - jer su naučili talijanski. 61-godišnji glumac je s 44-godišnjom Amal gostovao u CBS-ovoj emisiji 'Mornings' promovirajući njihovu fondaciju, a prema voditeljici Gayle King bio je i više nego iskren.

Na njezino pitanje što ih veseli u toj dobi, Clooney je rekao kako Amal i on nisu bili svjesni toga da je odluka da nauče talijanski jezik zapravo velika pogreška.

'Napravili smo strašnu pogrešku. Naučili smo ih talijanski... a problem je to što mi ne govorimo talijanski', rekao je Clooney i dodao: 'Naučili smo ih jezik kojim nam mogu pakostiti jer nemamo pojma što nam govore.'

  • +2
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumac je otkrio da blizanci, uz talijanski i engleski, govore francuski. Amal je potom dodala kako je Alexander, baš poput oca, veliki šaljivdžija.

'Naš je sin veliki šaljivdžija. Naučio ga sve te fore i sad ti uzvraća udarac', rekla je Amal, na što je glumac dodao kako je Alexanderov omiljeni lik Batman, no niti najmanje ga ne impresionira to što je njegov otac nosio odijelo slavnog superheroja.

  • +7
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia