zadnje pripreme

George Clooney ne smije se odvajati od lijepe supruge

30.05.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Datum rođenja najiščekivanijih blizanaca godine sve je bliži. George i Amal Clooney u posljednjoj su fazi priprema za doček svojih prvih prinova u obitelji, a glumac polako otkazuje i sva pojavljivanja na raznim događanjima kako bi bio uz suprugu kad god zatreba njegovu pomoć

Budući da se bliži datum poroda prekrasne Amal Clooney, njezin suprug George Clooney poduzima sve kako bi bio kraj nje kada dođe taj trenutak.

Tako je prije nekoliko dana otkazao svoj dolazak na dodjelu nagrade Aurora za buđenje svijesti čovječanstva u Erevan u Armeniju, u kojem je kao i prošle godine trebao biti počasni gost. U znak isprike poslao je simpatičan video u svom humorističnom stilu.

'Zaista bih volio biti u Erevanu, ali ako dođem tamo, a moja supruga rodi blizance dok me nema, nikad se neću moći vratiti kući', našalio se 56-godišnji glumac koji će u lipnju prvi put postati otac.

Izgleda kako poznata odvjetnica i njezin suprug uživaju u posljednjim tjednima mira i tišine u svom domu u Londonu. Obavljaju zadnje pripreme prije odlaska u bolnicu, a posljednji su put viđeni u opuštenoj šetnji pored svog raskošnog imanja krajem ožujka.

  • +8
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije nekoliko tjedana njihova bliska prijateljica Julia Roberts, također majka blizanaca, javno im je poručila kako ih ne čeka nimalo lagan period odgajanja dvoje djece istovremeno.

'Nikoga nema u tri sata ujutro kada se pitate – što se sad događa? Odakle su se oni stvorili?', našalila se tada simpatična glumica te dodala kako je uvjerena da će se George i njegova Amal, unatoč velikim obavezama koje zahtijevaju blizanci, izvrsno snaći u ulozi roditelja.

Amal je navodno jako uzbuđena zbog dolaska dva nova člana u obitelj, a budući da joj majka Baria također živi u Londonu, to će joj mnogo pomoći u prvim danima i snalaženju s mališanima.