POTVRDILA TRUDNOĆU

Amal i George Clooney: Stižu blizanci!

10.02.2017 u 09:22

Bionic
Reading

Nagađanja da je Amal Clooney trudna pokazala su se istinitima, a supruga slavnog glumca i redatelja trebala bi roditi u lipnju, i to blizance

George Clooney postat će tata u 55. godini. Njegova supruga, odvjetnica Amal Clooney potvrdila je da u obitelj stižu blizanci u showu 'The Talk'. Amal bi trebala roditi dječaka i djevojčicu u lipnju. Nagađanja da je trudna krenula su prije nekoliko tjedana, kad je umjesto elegantnih modnih kreacija posegnula za mnogo ležernijim haljinama ispod kojih se nazirao trudnički trbuščić. Sretnu vijest komentirao je i Clooneyjev blizak prijatelj Matt Damon, izjavivši kako je jako sretan zbog Georgea: 'Amal je divna žena! Ukratko - dobio je džekpot! Bit će divni roditelji, u to sam siguran.

Ta djeca će biti sretnici', rekao je Damon. Prijatelji bliski supružnicima otkrili su kako ih je vijest o blizancima ugodno iznenadila, ali i malo prestrašila, jer su smatrali da je jedno dijete za njih sasvim dovoljno. 'Ne mogu vjerovati da će za koji mjesec biti roditelji dječaka i djevojčice', rekao je izvor blizak paru.

Barcelona ❤

A photo posted by Amal Clooney (@amalclooney) on