SVE JE U TAJNOSTI

Gdje je nestala Melania Trump? Donaldov rođendan vješto je izbjegla, a navodno kupuje i novu kuću na Floridi

28.07.2021 u 13:52

Bionic
Reading

Otkako je Joe Biden osvojio novi predsjednički mandat, nakon čega su Trumpovi napustili Bijelu kuću i odselili u Mar-a-Lago, Melania Trump sve više vodi odvojeni život od svog supruga, a čak je propustila i proslavu njegovog 75. rođendana, zbog čega su ponovno krenula nagađanja o njihovom razvodu. Samo jedna je stvar u njezinu životu konstanta i prioritet, a to je njihov sin Barron

Nakon njezinih posljednjih 'pothvata' Melania Trump ponovno je aktivirala glasine o tome da intenzivno radi na tome da se razvede od Donalda Trumpa, a sve se dodatno zakompliciralo kada se nije pojavila na proslavi njegovog 75. rođendana, 14. lipnja.

Tome u prilog ide i njezino gotovo potpuno povlačenje iz javnog života, otkako su Trumpovi u siječnju ove godine iselili iz Bijele kuće, stoga ne čudi da javnost s povećalom prati baš svaki njezin istup i potez.

Tako je nekoliko puta, otkako je Joe Biden uselio u Bijelu kuću, posjetitelji Trumpovog imanja na Floridi, Mar-a-Laga, snimili Melaniju Trump sa njihovim sinom Barronom, a neke video snimke, objavljene na društvenim mrežama, otkrile su kako bi ih gosti restorana nagradili velikim pljeskom kada bi njih troje prošli kroz restorana do privatnog dijela, izloženog pogledima najvećih obožavatelja.

Melania je čak otvorila i svoj ured unutar resorta, zbog čega mnogi nagađaju da će nastaviti raditi na svojoj inicijativi Be Best, koju je započela kao prva dama Amerike, a koja brine o dobrobiti djece. No, s druge strane, priča se kako je trenutno u potrazi za idealnom kućom van ograde Mar-a-Laga.

Odvojeni život njoj nije nepoznanica, budući da je i prije negoli je Trump postao predsjednik, a obitelj je živjela u New Yorku, u Trumpovom neboderu na Petoj aveniji, ona imala svoj stan, odvojen od obiteljskog penthousea, no ovoga bi puta, nagađa se, potraga idealnog doma mogla rezultirati u potpunosti njezinim samostalnim životom, ali i podnošenjem papira za razvod.

Tome idu u prilog i prijašnja naklapanja kako Melania čeka da napuste Bijelu kuću kako bi se mogla razvesti od Donalda Trumpa, a kako je svojedobno izjavio izvor blizak obitelji, bivša prva dama nikada nije niti željela preseliti u Washington, ne želeći napustiti glamurozni život koji je vodila u New Yorku.

Upravo je tamo, nedaleko od Trumpovog nebodera, snimljena nedavno sa sinom Barronom. A inače, u New Yorku živi i njezina sestra Ines, koja joj je ujedno i najbolja prijateljica, kao i njihovi roditelji, Slovenci Viktor i Amalija Knavs, stoga ne čudi da joj je Velika jabuka najdraža od svih američkih gradova.

  • +6
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: White House/Youtube / Zuma Press / Profimedia

Neki tvrde kako Melania vrlo vjerojatno čeka da Barron završi svoje školovanje na Floridi, nakon čega bi se ona vratila u New York. 'Donald pristaje na sve dok je ona zadovoljna, ostavlja ga na miru i pojavljuje se s njim u javnosti kada mu je to potrebno', dodao je jedan izvor i time zapravo potvrdio kako Trumpovi zapravo vode odvojene živote.