nakon 18 godina

Gasi se Dubrovačka televizija, zaposlenici se oprostili od gledatelja: 'Hvala vam na svemu i doviđenja!'

27.02.2024 u 21:31

Bionic
Reading

Nakon 18 godina rada gasi se Dubrovačka televizija. Novinari su se oprostili od svojih vjernih gledatelja te im se zahvalili na pažnji i vjernosti

'Dragi čitatelji informativnog portala Dubrovačke televizije, obavještavamo vas s velikim žaljenjem kako se od ovog četvrtka 29. veljače Dubrovačka televizija gasi. Naime, danas smo zaprimili obavijest većinskog vlasnika Orsata Zovka i direktorice Nikoline Dvorski kako je tvrtka ponovno u blokadi te kako će se do kraja ovog tjedna proglasiti stečaj zbog lošeg poslovanja i nedostatka sredstava,' rečeno je u vidu koji su objavili zaposlenici Dubrovačke televizije.

Oprostili su se od gledatelja i istaknuli kako je to veliki gubitak za Grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvansku županiju. 'Tužni smo zbog ovakvog kraja, no ostaje nada kako naš rad neće ostati zaboravljen,' rekli su.

Iz Dubrovačke televizije su naveli i kako nitko od zaposlenika nije primio plaću za siječanj, a sumnjaju i u primanje plaće za rad u veljači. ' Tko je sve odgovaran za ovu situaciju u kojoj smo se našli? Odgovora je sigurno mnogo, no ostat ćemo profesionalni i dostojanstveni pa prstom nećemo upirati u nikoga,' rekli su.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Ovaj posao radimo iz ljubavi, no ne živi se samo od ljubavi stoga vjerujemo u institucije pravne države i poduzet ćemo sve korake kako bismo primili plaće za sve što smo do danas odradili.'

Na samom kraju najavili su kako će sutra, 28. ožujka u 18 sati u terminu dnevnika emitirati specijalni dokumentarac o radu, djelovanju i postojanju Dubrovačke televizije, a svojim gledateljima su se zahvalili na pažnji i vjernosti tijekom svih 18 godina.