'Godina za pamćenje'

Matija Vuica stala na kraj zlobnim komentarima nakon HRT-ove emisije

19.02.2024 u 14:32

Bionic
Reading

Događaji koji su obilježili godinu 1968. predstavljeni su sinoć u epizodi emisije 'Godina za pamćenje', no negativni komentari stigli su na račun gošće Matije Vuice. U točkastoj odjevnoj kombinaciji Vuica je bila sjajno raspoložena, no prikazano raspoloženje razlikuje se od onog kakvo u posljednje vrijeme vlada u domu poznate kreatorice

Nedjelja navečer rezervirana je za emisiju 'Godina za pamćenje', u kojoj se voditeljici Danijeli Trbović svake nedjelje pridružuju razni gosti prisjećajući se nekih boljih vremena prošlog stoljeća. Jučer su gostovale Matija Vuica i Nataša Bebić, a nakon emisije uslijedili su brojni negativni komentari na račun poznate dizajnerice.

Naime, nakon što je emisija završila, mnogi su izrazili svoje negodovanje zbog veselog raspoloženja koje je Matija unijela u HRT-ov studio tek nekoliko tjedana nakon smrti supruga Jurice Popovića. Međutim ono što nisu imali na umu je da se emisije poput takve snimaju čak mjesecima unaprijed.

Na zlobne je komentare reagirala i dizajnerica s juga Hrvatske te nije skrivala tugu zbog reakcija gledatelja.

'Emisija koja je sinoć prikazana na HRT-u, 'Moja najdraža godina', snimana je prošle godine 15.10.', pojasnila je Vuica: 'Tada nisam ni slutila da će tuga zavladati u mom životu. Stavljena je kao zadnja u serijalu, toliko mi je Hrvatska televizija mogla izaći u susret, ali, na moju žalost, morala je ići. Svima koji već jesu, ili će pisati komentare, poručujem - samo pišite, ljudi, ako vas to veseli, veselje je zdravo, a moja tuga je moj štit.'

Naime Vuica i Bebić su sinoć govorile o događajima koji su obilježili 1968. godinu, kada je Vuica bila desetogodišnja djevojčica. Tada je provodila vrijeme igrajući se pikulama te žandara i lopova, a u emisiji je prikazana i njezina fotografija u haljinici na tregere.

vječni počinak

U Metkoviću održan posljednji ispraćaj Jurice Popovića

Pogledaj galeriju