HIT NA INTERNETU

Gal Gadot povezala brojne filmske i glazbene zvijezde: Iz karantene pjevaju Lennonov 'Imagine'

19.03.2020 u 15:01

Bionic
Reading

Brojne glazbene i filmske zvijezde zatvorene su u svojim domovima te su putem Instagram profila izraelske glumice zajednički otpjevali pjesmu 'Imagine' Johna Lenona iz 1971. godine

Zvijezda filma 'Wonder Woman' u svom videu otkriva da je već šest dana u karanteni zbog čega se osjeća pomalo filozofski po pitanju svjetske pandemije koronavirusa. Želeći podići moral svima koji je prate, a inspirirana videom iz Italije gdje netko svojim susjedima na trubi svira pjesmu 'Imagine' odlučila je nešto slično napraviti s kolegama iz industrije zabave koji su izazov prihvatili s oduševljenjem.

Gal Gadot počinje pjevati 'Imagine' a nakon toga s ponekim stihom su se uključili Natalie Portman, Mark Ruffalo, Zoe Kravitz, Norah Jones, Sia, James Marsden, Jimmy Fallon, Sarah Silverman, Amy Adams Cara Delevingne, Kaia Gerber i mnogi drugi.

Svoju objavu na Instagramu je nazvala: 'U ovome smo zajedno, to ćemo proći zajedno', a objavu je u roku od devet sati 'lajkalo' tri milijuna ljudi.

Vodeće američke zvijezde, poput Lady Gage, Taylor Swift, Robbie Williams i Miley Cyrus pozivaju svoje obožavatelje da ostanu kod kuće i samoizoliraju se za vrijeme globalne pandemije koronavirusa.

Izvor: Društvene mreže

Pravilno pranje ruku