Neočekivan prizor

Gaf pred kamerama: TV voditeljica pokazala srednji prst pa objasnila što se dogodilo

07.12.2023 u 12:24

Bionic
Reading

Biti ispred kamera, i još k tome ako emisija ide uživo, sa sobom zasigurno nosi i određenu dozu stresa. Voditeljica BBC Newsa, nije bila svjesna da je uživo u eteru pa je u srijedu u 12 sati po britanskom vremenu u televizijskom programu milijunskom gledateljstvu pokazala - srednji prst

Psovanje, greške u izgovoru i druge geste voditelja neprikladne televizijskim gledateljima česta su pojava na malim ekranima.

Voditeljica BBC Newsa Maryam Moshiri tako je 'slučajno' pokazala je srednji prst u programu uživo u srijedu u 12 sati po britanskom vremenu, a snimka je ubrzo postala viralna. Naime, nije znala da je krenulo snimanje pa ju je kamera uhvatila sa srednjim prstom u zraku nakon što je završilo odbrojavanje programa.

Čim je shvatila da se program emitira uživo, jedna od glavnih voditeljica BBC-jeve mreže ekspresno se uozbiljila i počela čitati naslove vijesti o Borisu Johnsonu. No onda je napravila još jedan gaf pa je, govoreći o pandemiji covida-19, umjesto 'koronavirus' rekla 'coronaverse'.

Naravno, odmah su krenule reakcije na društvenim mrežama. Jedni su joj zamjerili nedostatak profesionalizma, dok su se drugi, referirajući se na njezino pokazivanje srednjeg prsta, našalili napisavši kako 'i oni isto misle o svom poslu'.

Izvor: Društvene mreže

Moshiri je uputila ispriku. 'Hej svima, u srijedu sam se malo šalila sa svojom ekipom. Pretvarala sam se da odbrojavam uz svog redatelja od deseto do nule. Kada je došao do broja jedan, izbacila sam srednji prst nesvjesna da će to uhvatiti kamera, odnosno da će izaći u eter. Bila je to šala s kolegama i silno mi je žao što ste to vidjeli! Nije mi bila namjera da do toga dođe i ispričavam se ako sam nekoga uvrijedila ili uznemirila. Eto, bila je to samo glupa šala namijenjena malom krugu prijatelja', pojasnila je Moshiri na Twitteru.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Moshiri je i u rujnu bila glavna tema u britanskim medijim. Čitala je vijest o rijetkom plavom supermjesecu, a kad se fotografija istog nije pojavila na ekranu, voditeljica je nasmijala gledatelje svojim urnebesnim improviziranim prikazom istog. 'Tako mi je žao, nemam fotografiju da vam je pokažem', rekla je gledateljima u panici pa podignula ruke u oblik kruga, što je trebalo označiti pun mjesec. Karijeru je počela kao izvjestiteljica za Independent Radio News, a postaji BBC se pridružila 2003. godine.

Izvor: Društvene mreže