UKAZAO SE I ANTE GOTOVINA

U 'Dobro jutro, Hrvatska' pustili prastare vijesti, Davor Meštrović objasnio da je 'došlo do nekakvog problema'

22.02.2023 u 11:18

Bionic
Reading

Kada je nakon prvih jutrošnjih 'Vijesti' završio blok s reklamama voditelj emisije se obratio gledateljima i priopćio da im se dogodio gaf

'Poštovani gledatelji, kolege iz našeg Informativnog medijskog servisa nas obavještavaju da je došlo do nekih problema s jutrošnjim vijestima tako da nismo vidjeli današnje vijesti. Radimo na tome i vidimo se u vijestima što se Informativnog programa tiče u 8 sati', rekao je Davor Meštrović.

Prije toga gledatelji su mogli vidjeti vijesti koje su počele 'crvenim meteoalarmom', snijegom u Lici i Gorskom kotaru, olujom u Splitu i na hrvatskim otocima, visokim vodostajima rijeka itd. Potom je emitiran prilog o obilježavanju operacije Maslenica u Zadru, popraćen govorima Ante Gotovine i premijera Andreja Plenkovića.

Ubrzo je stiglo i službeno objašnjenje s HRT-a. 'HRT-ove Vijesti u 7 sati su u IMS-u HTV-a bile uredno pripremljene i poslane u emitiranje u emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ u 7 sati. Međutim, u emitiranju je došlo do tehničke pogreške, zbog koje su objavljene stare Vijesti, pa se HRT i ovim putem ispričava gledateljima zbog te tehničke pogreške', rekli su iz HRT-ovih Komunikacija za Jutarnji list.

  • +11
Dobro jutro, Hrvatska Izvor: Promo fotografije / Autor: RENATO BRANĐOLICA / HRT