PODRŠKA UKRAJINI

Na prestižnoj dodjeli nagrada Rebel Wilson podignula srednji prst i poslala poruku Putinu

14.03.2022 u 11:55

Bionic
Reading

U Londonu je sinoć održana prestižna dodjela filmskih nagrada BAFTA, a voditeljica dijela programa bila je komičarka i glumica Rebel Wilson. U jednom dijelu svog performansa iskoristila je priliku i poslala oštru osuđujuću poruku ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu

U londonskom Royal Albert Hallu u nedjelju navečer održana je dodjela filmskih nagrada BAFTA, koja je prošle godine zbog pandemije bila otkazana.

Budući da na europskom tlu već 19 dana traje rat, odnosno ruska invazija na Ukrajinu, brojni pristigli glumci odlučili su na prikladan način pokazati svoju osudu nasilja i podršku napadnutoj Ukrajini.

  • +2
Rebel Wilson Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od onih o čijoj gesti sada bruji svijet je komičarka i glumica Rebel Wilson, kojoj je pripala čast voditi dio ceremonije. Poznata Australka ruskom je predsjedniku Vladimiru Putinu poslala vrlo oštru poruku.

Podigla je srednji prst i kazala: ‘U ovoj izvedbi imamo dva tumača znakovnog jezika, jedan pokazuje američki znakovni jezik, dok je drugi zadužen za britanski. Srećom, na svim znakovnim jezicima ovo je poruka za Putina’.

Ubrzo nakon, publikom se proširio snažan pljesak. Osim toga, brojne zvijezde na dodjeli su nosile vrpce i bedževe kojima su iskazale podršku Ukrajini.