malo otočko mjesto

Franka i Ćorluka se hvale pokazujući gdje odmaraju prije dolaska druge bebice

21.06.2022 u 22:19

Bionic
Reading

Pjevačica i bivši nogometni reprezentativac, a sada pomoćni trener Zlatku Daliću u slatkom su iščekivanju rođenja drugog djeteta i proširenja obitelji, a u međuvremenu pune baterije u Valunu na otoku Cresu

Vedran Ćorluka svojim fanovima javio se fotografijom na kojoj pozira poput lokalnog građanina, sjedeći prekriženih nogu na klupici pored mora i gušta u pitoresknom mjestašcu u uvali. 'Odmor od odmora', našalio se u opisu simpatičnog prizora.

Razglednice s odmora pokazala je i njegova voljena supruga Franka Batelić. Kod nje se pak mogu vidjeti fotografije mora, malog Viktora i njezin selfie s broda. 'Jedine fotke koje imam unatrag 10 dana. Samo more i ljepota jednostavnosti života', opisala ih je pjevačica.

Podsjetimo, je Franka nedavno otkrila da je trudna s drugim djetetom. Sa sinčićem Viktorom prije nekoliko dana posjetila je Kopenhagen koji ju je oduševio. Spol drugog djeteta još nije poznat javnosti, a pjevačica je napisala kako jedva čeka vidjeti sinčića kako će se snaći u ulozi velikog brata.

  • +2
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL