JEDNO OD BOLNIJIH MJESTA

Franka Batelić otkrila zanimljivu tetovažu koju ima na rebrima

23.06.2021 u 08:49

Bionic
Reading

Baš kao i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka, i pjevačica Franka Batelić ljubiteljica je trajnih obilježja na svom tijelu, a dok su neke od njezinih tetovaža uvijek vidljive, neke je napravila na dijelovima tijela koje ne otkriva tako često

Pjevačica Franka Batelić voli svoje tijelo ukrašavati tetovažama, a dokaz tome je i nekoliko trajnih ukrasa od kojih su tek neke uvijek vidljive. Tetovažu na ruci njezini su obožavatelji primjetili prije tri godine kada je našu zemlju s pjesmom 'Crazy' predstavljala na Eurosongu, a značenje iste pojasnila je na Instagramu tijekom brojnih upita.

'Puno vas me pitalo za značenje jedne od mojih tetovaža. Ova kad se prevede sa sanskrtskog doslovno znači san. Otputovala sam u Indiju prije nekih deset godina na vjenčanje mog rođaka i zaljubila se u tu zemlju i ljude. To je prekrasno mjesto prepuno kontrasta koje te ostavlja bez riječi, na mnoge načine', rekla je tada.

No, to nije jedina tetovaža na njezinom tijelu. Tako je na nozi istetovirala omiljenu latinsku izreku 'Omnia mea mecum porto', koja znači 'Sve svoje nosim sa sobom', a sada je na svom Instagram Storyju otkrila još jednu.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Na jednom od bolnijih mjesta na tijelu za tetoviranje, na području desnog rebra ispod grudi, Franka Batelić istetovirala je leptira koji se 'otkrio' ispod bijelog topića-grudnjaka.