EMOTIVNA POSVETA

Franka Batelić otkrila kome je zapravo posvetila svoju najnoviju pjesmu

22.12.2017 u 12:16

Bionic
Reading

Nakon četiri godine stanke Franka Batelić izdala je novu pjesmu 'S tobom', koja se posljednjih tjedana vrti na radijskim postajama, a sada je napokon otkrila i kome ju je i zašto posvetila

Možda su mnogi pomislili kako je u novoj pjesmi 'S tobom', za koju je snimila i spot u dalekoj Škotskoj, Franka Batelić opjevala svoju petogodišnju ljubavnu vezu s našim istaknutim nogometašem Vedranom Ćorlukom, no istina je drugačija. 

Naime mlada pjevačica pjesmu je napisala u čast svome ocu Damiru, koji je preminuo u ljeto 2015.

'S tobom je nebo uz mene. Ova je za tebe, tata. Svugdje si, i zauvijek', napisala je 26-godišnja Franka ispod emotivne objave na Instagramu. 

  • +14
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Fotografije iz djetinjstva na kojima je s ocem i bratom Nikolom rastužile su, ali i nadahnule mladu pjevačicu. 

'Dogodilo se dosta stvari, neke su privatne, ali u ove četiri godine posvetila sam se studiranju na Pravnom fakultetu u Zagrebu i iako sam s glazbom u svakodnevnoj ljubavnoj vezi, jednostavno su se stvari vezane uz moju karijeru kao takvu nekako razvodnile. Sada kad se sve posložilo na svoje mjesto spremna sam više nego ikada i dat ću sve od sebe da se glazbeno razvijem te da napravim velike stvari', rekla je nedavno Franka u velikom intervjuu za tportal, kada je otvorila dušu i otkrila pokoji detalj iz svog privatnog života. 

Franka Batelić - 'S tobom' Autor: YouTube