UZ ČAŠU VINA

Franka Batelić i Vedran Ćorluka otkrili djelić intime: Romantika između četiri zida

11.12.2017 u 12:29

Bionic
Reading

Nogometaš Vedran Ćorluka i mlada pjevačica Franka Batelić otkrili su djelić intime te pokazali kako i nakon pet godina veze održavaju romantiku

Da su Franka Batelić i nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka zaljubljeni kao i prvog dana, moglo se vidjeti nakon što su široj javnosti putem Instagrama pokazali kako za njih izgleda savršeno nedjeljno poslijepodne.

Poput pravih romantičara, zapalili su svijeće te večerali u toplini svog doma u Moskvi, uz čašu dobrog vina, a dodatnu čaroliju pružile su blagdanske dekoracije. 

  • +5
Zaljubljeni Vedran Ćorluka i Franka Batelić uživaju u šetnji i jutarnjoj kavi Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić

Golupčići su nazdravili svojim dosadašnjim uspjesima te poželjeli još mnogo zajedničkih pustolovina u budućnosti. 

🐦🐦 #clichecouplephoto #stadaradim #skrozsevolimo #cheezyalltheway

Objavu dijeli F R A N K A (@frankabatelic_)

'Sretna nedjelja', napisala je Franka ispod videa, a da zaista ima mnogo razloga za slavlje i sreću, dokazuju i novosti u njezinoj karijeri.

Naime nakon poduže stanke prije nekoliko tjedana vratila se na estradu i objavila novi singl 'S tobom', za koji je izašao i spot snimljen u Škotskoj.

Franka Batelić - 'S tobom' Autor: YouTube

Ponos pritom nije krio ni naš proslavljeni nogometaš, koji od 2012. igra za ruski klub Lokomotiv. Tako je i sam pozvao svoje obožavatelje putem društvenih mreža da poslušaju novu pjesmu njegove drage.