POVRATAK U DJETINJSTVO

Franka Batelić pokazala svoju najdražu fotografiju, na njoj je s osobom koja joj u životu najviše nedostaje

17.09.2021 u 15:03

Bionic
Reading

S vremena na vrijeme kao što to čine brojni slavni domaći i strani, naša pjevačica se vrati u prošlost kakvom zgodnom fotografijom. Pronašla je slatku uspomenu iz djetinjstva na kojoj je imala kratku, tamnu kosu

Na Instagram storyju Franka Batelić je objavila jedan od podsjetnika na svoje najmlađe dane i uz njega poručila kako joj je to najdraža fotografija na kojoj pozira.

Pjevačica je na njoj u društvu pokojnog oca Damira koji je otišao je prije šest godina. Premda o teškom gubitku oca nikada nije javno govorila, često ga se sjeti u svojim objavama. Tata joj je bio velika podrška, pogotovo kad je riječ o njezinom glazbenom putu. Svoju ljubav mu je među ostalim pokazala i pjesmom 'S tobom' u kojoj mu je posvetila stih 'S tobom je nebo uz mene'.

Franka je u ranije izjavila kako zna da bi njezin otac bio najbolji djed na svijetu. 'Sve vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti. Naravno da mi je teško, ali to je tako. Glavno da Viktor ima super tatu', rekla je za InMagazin.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL

Pjevačica je nedavno otkrila da se zarazila koronavirusom. Među ostalim je morala otkazati svoj veliki zagrebački koncert u Lisinskom kojem se jako veselila, no nedavno je pokazala da se oporavlja fotografijom svog prvog izlaska u javnost.

PREMIJERA SPOTA

[VIDEO] Emotivna Franka Batelić: 'Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih'

Pogledaj galeriju