KIŠNI PONEDJELJAK

Franka Batelić otkrila djelić svog zagrebačkog doma, a mnogima je za oko zapela jedna stvar

20.09.2021 u 19:50

Bionic
Reading

Nakon što je, dok se još kuća uređivala, s obožavateljima podijelila djelić svoje nove kupaonice, ovoga se puta fotografirala na neobičnom stepeništu, koje krasi dom u kojem u Zagrebu živi njezina tročlana obitelj

Obiteljska kuća Franke Batelić i Vedrana Ćorluke prostire se na čak 1553 četvorna metra i uređena je prema željama bračnog para koji živi ondje sa sinčićem Viktorom, ali i nezaobilaznim članom njihove obitelji - psom Oskijem.

Nakon što je, dok još nisu uselili, Franka na svom Instagramu otkrila kako izgleda njezina kupaonica, sada je pozirala na stepenicama koje s jedne strane imaju i skulpturalne dekoracije. Te stepenice nisu promakle Pameli Ramljak i Elli Dvornik te su odmah podijelile svoje oduševljenje njihovim izgledom.

Uz fotografiju, na kojoj sjedi iz profila i ozbiljno gleda u zid, Franka je napisala stihove: 'Monday mornin' rain is fallin'.'

  • +16
Razni stajlinzi Franke Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Da je riječ o vrlo modernom i minimalističkom rješenju, dalo se naslutiti iz prvih fotografija koje su snimili fotografi, a sada je to potvrdila sama Franka.

ZA LJEPŠI DOM

Ovi Ikeini komadi izgledaju poput dizajnerskih, a ne koštaju više od sto kuna

Pogledaj galeriju