neopisivo joj je žao

Razočarana Franka Batelić objavila tužnu vijest, liječnici su rekli svoje

08.09.2021 u 19:13

Bionic
Reading

Pjevačica je još jučer svojim fanovima najavila kako će unatoč borbi s koronavirusom, nastupiti u Lisinski Atriumu, ipak je morala je odustati od tog nastupa, njezino stanje je previše ozbiljno da bi skakala po pozornici

'Zbog zdravstvenih komplikacija nastalih kao posljedica zaraze koronavirusom, otkazuje se koncert u Lisinski Atriumu. Iako sam jučer obećala kako ću skupiti zadnji atom snage i održati koncert najavljen za petak, liječnici su mi zabranili bilo kakvu fizičku aktivnost, a posebno pjevanje', objasnila je Franka Batelić u objavi na društvenim mrežama.

'Neopisivo mi je žao što ću morati otkazati koncert kojemu sam se jako veselila. Jednostavno ne bih mogla publici pokloniti energiju i emociju koju zaslužuju! Ipak, odlučila sam kako ne odustajem od svog koncerta u Lisinskom, čim ozdravim!', najavila je razočarana pjevačica.

Dino Jelusić, Anita Dujić, Bojana Gregorić Vejzović, Sementa Rajhard poželjeli su joj brz oporavak baš kao i brojni obožavatelji. 'Zdravlje je bitnije' 'Samo ti ozdravi, lako za koncert' pišu joj. 'Ne se zafrkavat s koronom! Nekome je dobro, nekome nije. Mi smo prošli pakao. Misli na sebe i svoje dijete. Nije koncert najvažniji', poručila joj je zabrinuta pratiteljica.

Franka Batelić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram