'mame kod lane'

Franka Batelić odgovorila hejterima: 'Pogode me stvari koje pročitam'

22.05.2024 u 12:42

Bionic
Reading

Glazbenica Franka Batelić majka je dvoje djece, a o vlastitom iskustvu majčinstva progovorila je na podcastu 'Mame kod Lane'. Međutim, najava podcasta potaknula je brojne reakcije gledatelja koji su Franku osudili zbog rečenog pa se glazbenica oglasila preko Instagrama uz objašnjenje: 'Žene, nitko nije savršen, svi radimo najbolje što možemo'

Lana Gojak Bajt osnivačica je i voditeljica podcasta 'Mame kod Lane' u kojem je glavna tema roditeljstvo. O iskustvima i izazovima majčinstva progovorile su brojni stručnjaci te poznate Hrvatice i Hrvati koji su simpatičnoj voditeljici, no ono što je podijelila Franka Batelić osudili su neki gledatelji koji su glazbenicu prozvali na društvenim mrežama.

U poznatom podcastu Batelić je rekla kako majčinstvo nije Instagram te da sliku majčinstva kakvu pruža Instagram smatra nerealnom. Dotakla se savršeno našminkanih i isfriziranih majki, djece u bijelim i bež opravicama i savršeno dekoriranih stolova te priznala kako joj se sve to čini nerealno i smiješno.

'Kad vidiš mame na Instagramu: frizura, djeca su super raspoložena, svi su super odjeveni. Imaju bijele majice, bež hlače, mama ima super šminku, hrana je gotova na stolu... To je tako nerealno. To mi je toliko ono, ne mogu reći koliko smiješno jer da, to je tako daleko od istine', izjavila je u podcastu.

Međutim, mnogi smatraju da upravo i ona pruža takvu sliku na Instagramu te da je svojom izjavom zastrašila buduće majke.

'Zbog ovakvih pametnica današnje devojke se plaše da postanu majke. Naravno da postoje žene koje ne stignu da se spreme čak i bez dece, ali naravno da postoje i one koje mogu i stignu čak i sa decom. Izbor je na vama', napisala je jedna gledateljica prozvavši Franku.

zelena misija

Franka Batelić i Marijana Batinić pokazale modne komade napravljene od ribarske mreže

Pogledaj galeriju

U obranu Franke stala je i voditeljica podcasta, a na Instagramu se oglasila i glazbenica koja je priznala da su je ovakve osude pogodile.

Kako bi se razjasnila rečeno u podcastu, Franka je objasnila: 'Ja sam mislila da je život majke savršen kao na Instagramu i da sve što vidiš na Instagramu tako je to sigurno u realnosti. Djeca sve slušaju, svi sjede za stolom, svi spavaju, mame su super naspavane. Ali onda dobiješ, evo, nespavača jednog s jako žestokim karakterom i onda nekako sve padne u vodu. Tako da ja iz svog iskustva pričam, ja ne mogu imat svaki dan savršeno posložen jer naravno svaka mama ima različite ambicije, različite interese, različite mogućnosti u krajnjem slučaju.'

Batelić je na Instagramu pomirljivo naglasila: 'Ono što je najvažnije, svaka mama radi najbolje što može i želi sve najbolje za svoje dijete' te priznala kako ju je čitava situacija pogodila i na osobnoj razini: 'Iz ovih groznih i zbilja otrovnih i negativnih komentara koji su me šokirali jer sam i ja isto tako mama i čovjek i onda me, naravno, pogode te nekakve stvari koje pročitam'

'Ali jedino što bih vam htjela reći jest: 'Žene, nitko nije savršen, svi radimo najbolje što možemo.' I, ljudi, opustite se malo. Opustite se, volite se i budite dobri jedni prema drugima', zaključila je.

Inače, glazbenica je majka dvoje djece, sinčića Viktora i kćerkice Grete koje je dobila u braku s našim proslavljenim nogometašem Vedranom Ćorlukom.

nisu skrivali osmijehe

U najslađem društvu: Franka Batelić i Vedran Ćorluka prošetali centrom Zagreba

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa